Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoeVica73
csendes tag
válasz
Executioner
üzenetére
Helló Executioner!
Bocsi, de közben írtam az amazonnak, hogy mikor kapom vissza a pénzem.
Erre ezt válaszolták:Kedves Mr Krivácsi,
Köszönjük, hogy időt, hogy írjon nekünk, és hozza ezt az ügyet a figyelmünket.
Őszintén sajnálom az esetleges kellemetlenségért, amit ez okozott neked.
Sajnálom, hogy a foglalási történt meg a bankkártya a rend # 304-5707821-6506713 már törölték.
A háttér a következő:
Ha megrendelését a Amazon.de vagy az Amazon Marketplace, és kiválasztja a hitelkártya fizetési mód, mindig kezdeményezni egy lekérdezést, hogy a kártya érvényes, és még nem számoltak be az elveszett vagy ellopott.
Ez magában foglalja egy lekérdezést későbbi terhére a teljes számlázott összeg. Ez pusztán egy biztonsági ellenőrzés. A hitelkártya valójában nem kerül terhelésre, ha ez az ellenőrzés történt, de az összeg egyszerűen fenntartva.
Egyes bankok / hitelkártya-társaságok menteni ezt a vizsgálat, mint egy bejegyzést. Az az időszak, mielőtt ezt a foglalás törlésre változott bank-to-bank és vállalat-to-társaság.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a bank, amely megkapta a hitelkártya és kérdezni ezt a határidőt. Ha ez az időszak már lejárt, kérje a bankkal, hogy megszünteti a foglalás.
Mi lesz boldog, hogy elmondjam, az engedélyt kódot a foglalás. A bank ezt a számot használja, hogy keresse meg és törölje a vonatkozó fenntartás.
- Engedélyezési kód: 971332
Nagyon szépen köszönöm a megértésed. Nagyra értékeljük, hogy mérhetetlenül.
Ha bármilyen kérdése van, vagy több kétségei, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és mi lesz több mint szívesen segít Önnek!
Remélem, ez volt a segítség az Ön számára.
Kívánok szép napot, és a héten!
Hívtam a bankomat Otp, de azt mondták, hogy nem látják zárolva a pénzemet. Azt látják, hogy annyival kevesebb az összeg a számlámon. Az engedélyezési kóddal pedig nem tudnak mit kezdeni. Most szerinted hogyan tovább? Vagy, ahogy írtad, várjak, és majd jön a pénz?
Válaszodat előre is köszi, üdv, Robi

-
ZoeVica73
csendes tag
válasz
Executioner
üzenetére
OKÉ!
Köszönöm!!!
-
ZoeVica73
csendes tag
Helló mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni.
Az Amazonon rendeltem egy könyvet kb 30000Ft értékben. Fizettem, amit köszöntek szépen, és írták, hogy kb mikor érkezik meg. Ez volt tegnap /2018.07.05. ma jött egy e-mail, hogy nem tudták levenni az összeget a bankkártyámról, ellenőrizzem az adatokat. Ez megtörtént. Közben jött egy nagyobb összeg a számlámra. felmentem a honlapra, és megvettem a könyvet, amit vissza is igazoltak. De kiderült, hogy már leemelték az összeget. Így két ugyanolyan könyvet rendeltem, különböző rendelési számon. Az egyik tételt töröltem, az újabb rendelést, de addig már levették a kártyámról az összeget megint.
Majd írták, a törlési folyamat elindult.A kérdésem az lenne, hogy van-e további teendőm, vagy automatikusan visszautalják a pénzemet?
Ez kb hány munkanap?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- BestBuy ruhás topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi