-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mándor
csendes tag
válasz lolkapitany #30537 üzenetére
A vízeséses fotón nekem pont az tetszik,hogy nem magán a vízesésen van a hangsúly.Azok a mohás,leveles sziklák szépek.Ha nem lenne ennyire hangsúlyos a vízesés környezete,akkor tucatfotó lenne.
"Beating chest and drum, beating tired bones again. Age-old battle mine, weapon out and belly in."
-
Mándor
csendes tag
válasz bajzal #42058 üzenetére
Rossz.Sok a zavaró tényező a képen.Szűk is.A kutya nem a fő témája a fotónak-nincs kiemelve-,csak úgy ott van.Nem néz a kamerába.Még emléknek is rossz.Én rögtön letöröltem volna.Sajnálom,hogy ezt kell írnom.
"Beating chest and drum, beating tired bones again. Age-old battle mine, weapon out and belly in."
-
Mándor
csendes tag
válasz ccs2929 #42062 üzenetére
Az első pont jó háttérnek
Akartam feltölteni képet,de valamiért feltöltés után még eredeti méretben is lágy lett.Meglágyult.Nem értem.Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Mándor
csendes tag
válasz freelanced #42139 üzenetére
"A Pályázónak rendelkeznie kell a fotó 3800 pixel felbontású változatával"
Ez alapján szerintem a 2500-at is úgy értik,hogy pontosan annyi."Beating chest and drum, beating tired bones again. Age-old battle mine, weapon out and belly in."
-
Mándor
csendes tag
"mintha nem jo helyre allitana elesseget vegtelen kornyeken."
Mindegy,hogy hova állítja,ha hiperfokban van.De nincs.És a gép olyant nem csinál magától.Az csak manuálban működik."Beating chest and drum, beating tired bones again. Age-old battle mine, weapon out and belly in."
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Nikon AF-S Nikkor 35 mm 1.8G DX objektív
- Nikon Nikorr Z 24-70mm f2.8 Objektív 24-70 Magyar 2024-es vásárlás Több mint 2 év garanciával
- Nikon D3400 DSLR fényképezőgép váz + Nikkor AF-P 18-55 mm VR objektívvel + hordtáska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest