Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Én is megvettem, és egész jól szól. Ma komplett hangrendszer upgrade-t hajtottam végre. Az alaplapra integrált AC valami helyett egy Philips Audio Edge psc706, és a topicban szereplő hangfalak. Rövid zenehallgatás után ,elégedett vagyok az eredménnyel.

-
Scholes9
nagyúr
Most látom a topikot. Nekem ilyen van elég frankón szól az árához képest. Játékra tökéletes(mondom ezt úgy, hogy nem igazán hallottam más 5.1-es cuccot), zene hallgatásra is megfelel. Van egy kis távirányító is hozzá, nagyon praktikus. Ami még említésre méltó az a fülhallgató bemenet. Én meg vagyok vele elégedve, főleg az árához képest.
-
google rulz:
Bővebben: link -
soulf
csendes tag
Aloha veribody!
5.1- s cumót szeretnék venni és bár tudom,hogy eléggé ki van már tárgyalva a téma,de ha vlaki tudna nekem valami közelebbit mondani az altec leasing vs3151r típus számú szetről az nagyon jó lenne, mert eddig ezt teccik a legjobban,de a segítség sohasem árt.Előre is köszi mindenkinek, aki hozzászól a témához!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest