- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem ilyenem van, és eléggé meg vagyok elégedve vele. aszem a ph-s tesztben írták róla, hogy nincs középtartománya, én nem igazán vettem észre, de ha van is ilyen baja, equaliserrel korrigálható. hangerőre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem nagyjából leadja azt, amit papíron írnak, nekem egy 3.5x2.5ös szobában van elhelyezve, általában nem viszem 40 fölé a hangerőt, de maxon hallatszik az egész házban. játékhoz, filmnézéshez, winampos zenehallgatáshoz szerintem totál jó. eddig, amit kifejezetten jobbnak hallottam nála, az a klipsch 2.1 volt, meg egy logitech z-650, de azoknak ugye a közelében sincs az ára. ha esetleg alternatíva kell, akkor talán az ozaki hm30 jön szóba, de az 5.1 (vagy egy altec atp3). ha nem kell térhang, akkor jó kis rendszer.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest