Aktív témák

• knoz91

tag

Nem nagyon találtam fent magyarokat, haverokkal kezdtem el játszani, aki esetleg még jelen és keres csapatot, valamit összehozhatunk. :) Vegyetek fel nyugodtan: Beckss néven játszok.

Egyébként személyes véleményem nagyon jó játék. Aki úgymond ""GTA""-ra vágyik egy eléggé jó felépítésű mmo illetve rpg körítéssel, annak csak ajánlani tudom! :)

Sok lehetőség, változatos küldik, és letud szegezni a monitor elé (engem személyesen legalábbis.)

• Wolverine

félisten

válasz JetiRulez #3 üzenetére

Egy jó ideje ingyenes volt, csak most a Steamre is felkerült több hasonló MMO mellé.

• D013

aktív tag

2 napja telepítettem, ez eredeti becsődölős fizetőssel sosem játszottam.
    Az első benyomások: Hosszú töltési idők, de ez persze csak a belépésnél zavaró, ill. a district (városnegyed) váltásnál. Kárpótol hogy a töltő képernyők nagyon hangulatosak, a Dragon Age II Loading-jaira emlékeztetnek. Első belépésnél választhatunk frakciót, bűnözők vagy rendőrség. A karaktergenerálásnál már látszik hogy a játék grafikája egyáltalán nem rossz, sőt, a karakterek igencsak kidolgozottak. Miután kész vagyunk, szervert választottunk, belépünk. A training districtben mindenkinek ajánlom hogy figyeljen oda mit kell csinálni, miután kész vagyunk vele, már mehetünk élesben is. A Social discrictben tudunk békésen vásárolgatni, ruhákat, fegyvereket, autókat, kiegészítőket stb. Az Instances fülnél végre kiválaszthatjuk hogy melyik negyedben akarunk lövöldözni, persze érdemes olyat ahol épp megy az "action". A pénzszerzési lehetőségekről most nem írnék, hanem a lényegről, ami a küldetésezés, egyben jól fizető elfoglaltság is. 3-4 fős csapatokat lehet összehozni, a gép van hogy összesorsolja az embereket, de az a biztos ha "czimborákkal" összefugunk, persze TS-en keresztül és úgy csinálunk group-ot. Ha megvan min. 2 ember (egyedül is lehet küldetésezni, de nem vicces ha ketten jönnek ellenünk, vagy ha senki és bagóért rohangálunk a városban)....akkor kioszt nekünk a gép egy küldetést ami a védd meg ezt, robbantsd/gyújtsd/lopd/sprézd le/össze azt-ban merül ki. Persze van a cs-ből ismert VIP is amikor egyik csapattagunk nem halhat meg 5nél többször, vagy simán team death match is lehetséges. Amikor kapunk egy ilyen küldetést a gép ellenünk rendel egy hasonló csapatot a másik frakcióból (a "Criminal" oldalon vagyok szóval általában a rendőröknek kell minket megállítaniuk), és elkezdődik az igazi GTA-s kocsiba be, a többiek is, ablakon ki a fegyverekkel, persze hangulata megvan....Izgalmas lövöldözések alakulnak ki, miközben körülöttünk más csapatok is harcolnak egymással (őket nem sebezhetjük), ettől élővé válik a város körülöttünk. HA már a városnál tartunk, mindegy melyik városrészben vagyunk, eszméletlen jó a pálya felépítése, sugárutak, sikátorok, belső terek, az épületek egy részébe be lehet menni és mindez ha maximum grafikai részletességen van akkor gyönyörű. A járművek az autókban és a teherautókban merülnek ki, motor nincs, ne is keressük :). Vehetünk és tuningolhatunk is saját verdát, kipingálhatjuk, nitrót pakolhatunk bele, majd a térképen adott helyeken lehívhatjuk. Ennek nem sok értelmét látom, inkább csak egy bonus feaure, mert egyszerűbb a GTA módszerrel autóhoz jutni, persze azok nem rendelkeznek olyan menet tulajdonságokkal, mint fizetős társaik. A játékban mindenhol dollárért vehetünk felszereléseket melyet a játékon belül tudunk gyűjteni, a mikrotranzackiós részt még nem néztem de elvileg jobb fegyvereket lehet venni bizonyos időre, vagy örökre ill. gondolo a szokásos csili-vili cuccokat. Bugok vannak itt-ott ill kemény lag is kialakulhat időnként, nem árt ha stabil és erős netkapcsolattal rendelkezünk. A felszerelésünknek nem csak pénzünk szab határt, hanem a szintünk is. A játék elején kapott géppuskát nem érdemes lecserélni hamar viszonylag jó tulajdonságokkal bír. Nem cséplem tovább a szót, rengeteg dolgot kihagytam, akit érdekel úgyis kipróbálja. A EU1 szerveren vagyok, GunnerJackson néven, a Criminal oldalon, néhány másik magyar kollégával akik sokkal jártasabbak a témában mint én. Szóval gyertek nyugodtan, a kérdések megválaszolásra kerülnek :)

• bognar110

őstag

Korábban Realtime Worlds készítette az All Points Bulletin amin nagyot buktak,de a K2 Networks megvette tőlük és tovább fejlesztették, a mai napon jelent meg a beta.Gamefirst oldalán lehet accoundot készíteni majd le lehet tölteni a betat.A K2 Networks ingyenes játékot igér.

Minimum konfiguráció:
    Operációs rendszer: Windows Vista / Windows 7 (A fejlesztők a legjobb teljesítmény érdekében a 64-bites verziót ajánlják)
    CPU: 2 GHz-es Core 2 Duo vagy ezzel megegyező
    RAM: 2 GB (3 GB a 64-bites Vistához vagy Windows 7-hez)
    VGA: nVidia GeForce 7800 vagy ezzel megegyező (256 MB VRAM kötelező)
    HDD: 20 GB

Ajánlott konfiguráció:
    CPU: 2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad vagy ezzel megegyező
    RAM: 4 GB
    VGA: nVidia GeForce 8800 GTX vagy ezzel megegyező (512 MB VRAM kötelező)
    HDD: 15 GB

Aktív témák

Hirdetés