Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
Minden elismerésem Fakirr, jó lett az 'új' összefoglaló és végül megtaláltam benne....
Elnézéseteket kérem, hogy csak átfutottam, ezáltal átsiklottam rajta és ezért kérdeztem. Mert ugyan sejtettem hogyan kell, de nem akartam hülyeséget csinálni és itt eddig normálisan álltak néhányan az akár egyértelmű/hülye kérdésekhez is.....Nekem spec azért 'kellett' a fix cwm, mert melóhelyen nincs pc és párszor már kifeküdt a droidom, amióta kicsit mélyebben nyúlkálok bele és ugye onnan nehéz terminal emulatorral recoba jutni.
Szóval bocs, ha valakinek bántottam a szemét!
Enzahobi: Mégegyszer köszönöm a türelmed és a segítséged!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest