- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Egyrészt van az alaplapodnak topicja, lehet ott kellett volna feltenni a kérdést:
Asus A7N8X Deluxe [link]
Másrészt, én azért letesztelném a memókat 166-on ha már 200-on bármilyen formában hibákat dob a memtest. Amúgy amikor 200-ra vannak rakva a ramok akkor a memónak milyen timingok vannak beállítva a biosban? Nem lehet, hogy ezzel van a baj?
[Szerkesztve] -
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás a windóz indítása közben lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
Elkezdtem letesztelni a memóriákat. Corsair DDR400 2*512 MB.
A memorybank-ok jók, és az egyes memóriák single channelban hibátlanok (55 passig, 13 óráig ment). Namost ha betettem dual channelbe (ahogy eredetileg futottak), és kidob egy rakat hibát. Megpróbáltam másik dual channel bank kombinációban, ott is. Eddig volt húzva a proci, a procim egy olyan steppingű Barton,mely alapfeszen tudta a 3200+t. namost levettem gyári órajelre (11*166), a memóriát 200-on hagytam. Így is kidobja a hibát. A memóriát csak nem fogom 166-ra letenni, mert neki tudnia kéne a 200-at.
Alaplaphiba? Vagy a memtest nem bírja a dual channelt tesztelni?
KÖSZÖNÖM!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest