Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
daff
tag
Kedves lala98 kollégára is figyeljetek....vettem tőle egy procit Elsőbbségivel kértem,mivel jeleztem SoS a dolog és előre utaltam , több privire sem reagált, majd 6 nap késéssel megérkezett "simán" a csomag postai dátum szerint 2 napja adta fel!... a proci ok, de a hűtő törött, használhatatlan....persze üzenetre nem válaszol !
ha mégis, csak azt mondja.. ő rögtön postázta,és a hűtő biztos útközben törött el
-
daff
tag
Óvatosan üzleteljetek
kollégával. Novemberben vettem tőle egy 1 gb memóriát, amit 4500ft postával megvettem.(Bizonyítani tudom az egyességet ) A kedves kolléga el is küldte 6280 ft-ért !! miután reklamáltam, kiderült nem ő, hanem egy "haverja" adta föl, és nem tudta hogyan beszéltük meg! Azt ígérte hamarosan rendezi a külömbséget ,mivel Decemberben nem tudja, vegyem "megélhetési lopásnak" Ok, megértve !..majd hetente ígérte az új időpontokat, Januárban már nem akarta rendezni, most pedig már válaszra sem méltat ! Ennyit egy "senior tag-ról ! Nem nagy összeg, de ha kicsivel megcsinálta akkor ....
[link]
-
daff
tag
-
daff
tag
Üdv mindenkinek!
kola19-nek kérnék egy kiradírozhatatlan feketét !
A történet a következő...Egy telefon cserében állapodtunk meg ami nagynehezen létrejött..... volna! ...
mindketten postázzuk, és ő melléteszi a különbözetet, de sajnos nem így történt.... feladtuk mindketten a csomagot, amit a feladási bizonylat fotójával igazoltunk is...de amikor reggel megkaptam a csomagot, kibontva egy ócska gagyi telefont találtam....mivel még a posta előtt voltam visszamentem és megtudakoltam mit tehetek....volt megoldás szerencsére.!!!.egy formanyomtatvány kitöltésével...és fél óra telefonálással sikerült letiltatnom a küldemény kézbesítését!...azóta se telón nem tudom elérni, se az üzire nem válaszol!....természetesen a "gagyi telefont visszaadom neki" amint megjött az enyém...és Személyesen eljön érte!Már csak azt remélem hogy időben intézkedtem és nem késtem el!
Remélem ti nem fogtok így járni!Üdv mindenkinek! daff.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest