Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz erdoke #77 üzenetére

Nezd en eddig is mindenkinek segitettem annak aki megkert es ezutan is fogok. Csak ezentul az esetleges felreertesek elkerulese vegett a nyito hsz-ben leirok kisdedos modra szajbaragosan mindent, mert ugylaccik a szovegkornyezetbol(!) -magyar nyeltan- nem mindenkinek derul ki minden es felreerti (aszittem...).

hobizoli

[Szerkesztve]

• hobizoli

nagyúr

válasz kirkri #74 üzenetére

Masok hujsege miatt nem fogom tartani a hatam...ezt senki ne is varja el

Nekem most elolvasva is egyertelmu, hogy a hirdetesben szereplo cuccok nem az enyemek mert kulon ott van, hogy mijen szamon kell erdeklodni. Es nemi logikat feltetelezve/hasznalva az is tok egyertelmu -de nekem annelkul is-, hogy a szam azert van kulon megadva, mert nem azonos az enyemmel, hiszen az enyem ott van az a adatoknal...kulonben minek adnam meg, hm? Meg ha le van irva, hogy csere mistt eladoak lettek a havercsavo cuccai es ott a szam, akkor abbol hol jon az ki, hogy en veszem fel megadott a teloszamot, ha az adatoknal meg van adva egy masik? Igen, az direkt csak azert volt megadva, mert az az ove. Az adatoknal levo szamot miert nem hivtad fel egyszer sem, ha nem vagyok indiszkret? Sosincs kikapcsolva, max nemitva :U, ha elkuldod a szamot meg vissza is hivtalak volna :(((

Egyszer szurtam el eddig talalkozot, mert feluletesen olvastam el a helyszint, es Henger egy masik hid budai hidfojenel vart...az a huje 4-6 villinger mindketton jar :DDD. Mondjuk akkor elvehettek volna jogsimat, mert ahol lehetett 100 felett mentem, hogy gyorsba' aterjek, de rendor masfel-ket eve nem allitott meg - szerencsere. Megegyszer thnx neki, hogy akkor ott megvart.
    Kulonben szinte mindig en erek oda elobb, de ha nem, akkor meg az is a megbeszelt idopont elott van/volt.

hobizoli

• hobizoli

nagyúr

Na...eloszor is, nem olvastam vegig a topikot, IRC-n szoltak, amint elokerultem, hogy mi van.

Masodszor: azert nem voltam 2 napig, mert ugynezki szethulott a Raid0-s tombom tegnapelott, meg fuggoben van a dolog, remelerm gyogyithato, mivel a Win boot megindul rola, de a [winrootdir]\system32\hal.dll hianyzik vagy serult -re leall. Ha holnap utanig nem lesz megodas ra, marad a fdisk+format meg, ami ezzel jar. Egyebkent maskor is eltuntem 2-3 5 napokra sot tobbre is, megsem gondolta senki, hogy vmi rosszat csinaltam
    Harmadszor, a cucc nem az enyem (volt), teloszam az ismerose, aki ezt a kambot cserelte, mint azt a topikban is leirtam es azert is volt odairva, hogy ahol erdeklodni kell az ez a ''ab-cdefghi'' szam, mert az az O szama.
    Negyedszer: az adataimnal meg ott van az en a szamom, akit erdekelt, eddig is megtalalt azon, 7 eve ugyanez a szamom, es masik kartyam nincs.
    Otodszor: nekem sem idom, sem kedvem nincs masok cuccaival foglalkozni, meg futkoraszni utana/vele...a hirdetest feladtam, neki otthon nemvan internet. Ennyi.
    Hatodszor: megy vmi urban legend, hogy elvetteka jogsimat vagy mi...hat ez sem igaz, koszoni szepen jol van itt figyel az asztalon, akit erdekel, lefotozom es elkuldom.

hobizoli

Aktív témák