Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
deMarco #1697 üzenetére
most mar egyre jobban eltereled a szot a temarol, nem gondolod? keress utana, ph-s arc vert at negyed millaval. a lap egy masik sztori, fogalmam nincs ki volt az. legszebb az egeszben, hogy en bicikliztem el marha messze egy ismerose hazahoz. se idom se energiam egy kozvetiton keresztul visszaszerezni a rossz lapot (amit mellesleg legariztathattam volna), csakugy mint ahogy a tiedet se lenne, ha uri kedved ugy diktalna hogy nem kuldod vissza. duplan meggyozo erv lehet, hogy a lap jo. kicsit gondolj mar utana.
szerk: ja es bocs hogy diplomamunka helyett a te ragalmaidra reagalni van idom, buszozgatni meg nincs, teljesen jogos. legkozelebb ha wcre akarok menni kuldok neked egy privatot harom peldanyban.
-
maross
nagyúr
válasz
deMarco #1697 üzenetére
miutan miattad 40percem rament a buszmegallos mokadra, felhivsz hogy menjek meg egy kort?? megis mit vartal? olyan ideges voltam az eselytelen meg visszatekintve is noiesnek tunik.
nem akarom az agyadat egy kis matekkal elfustolni (vagy forditva), de 10perc alatt alatt az itteni buszmegbe ertel volna, es 10perc vissza az ut, azaz 20perc alatt megjarod. en meg 10perc alatt kierek, es 10perc a busz, azaz 20perc alatt lettem volna bent kobanyakispesten, ugyanott lettunk volna, csak en 7 kilometerrel messzebb mint kellene. remelem zold es a busztemat ejthetjuk.
-
Brekk
addikt
válasz
deMarco #1697 üzenetére
Bocs, de sztem sem ajanlott elore kuldozgetni barmit is, alt. az emberek miutan megoldodott a gondjuk, mar nem futnak a cserelendo cuccal a postara. Ha nincs is mogotte atveresi szandek akkor is mar nem all igazan erdekukben futkosni... Es kinek van kedve penzt es idot arra forditani, hogy kikonyorogje a kedves vevotol a cserelendo alaplap visszakuldeset.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest