- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
deMarco #1697 üzenetére
most mar egyre jobban eltereled a szot a temarol, nem gondolod? keress utana, ph-s arc vert at negyed millaval. a lap egy masik sztori, fogalmam nincs ki volt az. legszebb az egeszben, hogy en bicikliztem el marha messze egy ismerose hazahoz. se idom se energiam egy kozvetiton keresztul visszaszerezni a rossz lapot (amit mellesleg legariztathattam volna), csakugy mint ahogy a tiedet se lenne, ha uri kedved ugy diktalna hogy nem kuldod vissza. duplan meggyozo erv lehet, hogy a lap jo. kicsit gondolj mar utana.
szerk: ja es bocs hogy diplomamunka helyett a te ragalmaidra reagalni van idom, buszozgatni meg nincs, teljesen jogos. legkozelebb ha wcre akarok menni kuldok neked egy privatot harom peldanyban.
-
maross
nagyúr
válasz
deMarco #1697 üzenetére
miutan miattad 40percem rament a buszmegallos mokadra, felhivsz hogy menjek meg egy kort?? megis mit vartal? olyan ideges voltam az eselytelen meg visszatekintve is noiesnek tunik.
nem akarom az agyadat egy kis matekkal elfustolni (vagy forditva), de 10perc alatt alatt az itteni buszmegbe ertel volna, es 10perc vissza az ut, azaz 20perc alatt megjarod. en meg 10perc alatt kierek, es 10perc a busz, azaz 20perc alatt lettem volna bent kobanyakispesten, ugyanott lettunk volna, csak en 7 kilometerrel messzebb mint kellene. remelem zold es a busztemat ejthetjuk.
-
Brekk
addikt
válasz
deMarco #1697 üzenetére
Bocs, de sztem sem ajanlott elore kuldozgetni barmit is, alt. az emberek miutan megoldodott a gondjuk, mar nem futnak a cserelendo cuccal a postara. Ha nincs is mogotte atveresi szandek akkor is mar nem all igazan erdekukben futkosni... Es kinek van kedve penzt es idot arra forditani, hogy kikonyorogje a kedves vevotol a cserelendo alaplap visszakuldeset.
Aktív témák
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged