- Akciókamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
karib
addikt
Az AGP Pro lényege, hogy a Pro felhasználók nagyobb teljesítményigényű kártyákat használhassanak. És itt nem a különféle GeF-ekről van szó, van azokon túl is videokártya :D Átlagos felhasználói szemszögből tök mindegy, mert olyan kártya kell hozzá, ami ki is használja azt a pár plusz csatlakozót, amin az extra kakaót kapja. Sima AGP-s kártya sima AGP-sként fut az AGP Pro slotban. Tehát nem rossz, ha van, de hacsak nem egy durva AGP Pro kártyára ácsingózol, akkor ez nem követelmény az alaplappal szemben.
-
Sidaries
őstag
Ha az Agp Pro csak ennyit tud akkor azt hiszem lebeszéltem magamat az Asusról.
-
guest
veterán
Ha beleszövegelhetek, az agp pro nem a kizárólagos 4x agp neve, ami az újabb lapokon van csak, 2x kártyát már nem is fogad, csak 1.5 v feszültséget ad és van rajta egy plusz rögzítőkapocs hogy ne csússzon ki a kártya olyan könnyen?
-
Dalai Láma
őstag
És olyan előfordulhat, hogy az én S3 triom nem megy bele egy Asus A7A lapba?
-
Sidaries
őstag
válasz
Dalai Láma #2 üzenetére
Kb ez a kérdés. Úgy hallottam, hogy ettől gyorsabb lesz, de nem tudom...
-
Sidaries
őstag
Hallottam egy olyat, hogy az Asus videókártyák hátsó kis pöcke kihasználható Agp Pro-t kezelő Asus lapokban. Ebből mi igaz és mennyit és mit számít teljesítményben, stabilitásban?
Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged