- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
Hello!
Én melettem itt van 10cm-re fullon nyomatom és semenyire sem hangos!!!
Nagyon megéri nyugodtan vedd meg! -
eXodia
aktív tag
sziasztok! ilyen típusú házat szeretnék venni, mint amit a topic is mutat
annyi lenne a kérdésem, hogy az első 12cm-es ventit kell-e cserélni? nem túl hangos (min fordulaton)?
-
Tomi 16
őstag
Na ez elnne az én Gépem.
Sok Kinlódás után sikrült berakni a képet. -
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
jakewyler
senior tag
Húú nagyon szépen köszi működik!
-
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #391 üzenetére
borzasztó zavaros, amit eddig írtál. A fekete-sárga biztosan a szabályzó, abból nekem 2 van. egy input egy output. Az outputba kell bedugnod azt, amit szabályozni akarsz, jelen esetben azt a tápkábelt, ami a ventiből jön ki. Ha olyan, mint az enyém, akkor ebbe bele fogod tudni tenni a 8-as venti tápját is, és akkor mindkettőt szabályozod.
Az inputpa dudd azt, ami a tápból jelenleg a ventidbe megy.
nálam így van. [link]
a 12esnek olyan tápvezetéke van, aminek a végébe is lehet dugni meg az elejéve is, mert közben egy piros-fekete leágazik belőle. -
jakewyler
senior tag
nah volt időm szétszettem!
Nekem a output nincs bedugva!!Akkor az lessz?
De én azt nem tudom sehova sem bedugni,mert nekem nincs olyan tápkábalom!akkor hova dugjam be,van ehhez ilyen elosztó vagy vmi? -
jakewyler
senior tag
De te nem sejted melyik lehet a szabályozó kábelja?Valamyek tápkábel,csak eggyet nem dugtam be
Vagy valamelyik olyan kis vékony kábel? -
jakewyler
senior tag
Na figy!
Nekem a 12cm-esnél van 2db tápkábel!VAn egy sárga feket színű--azt nem dugtam be!
Meg van egy másik tápkábel amit bedugtam és tökéletesn megy a 12cm-es venti elől!
Meg van egy olyan az már kivolt szedve hogy :INPUT DC 12V azt is bedugtam!Szal csak eggyet nem dugtam be!!Az leht a szabályozó??
A többi kiskábelok közül csak a ledeket meg a bekapcsgombot, azt narancssárga fekete színűt és többet nem!Lehet hogy bekéne dugnom a többit is pl usb??
Meg ilyeneket? -
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #383 üzenetére
majd megnézem holnap, de szerintem nekem csak 1 jön ki a 12esből. Azt mind.
Nekem komolyan csippan egyet az alaplapom a bekapcsolás után. Ennek a házhoz semmi köze (csak a speaker, mert az ugye a házban van). Ezek szerint a tiéd is csippan. furcsa, hogy eddig nem tapasztaltad.
21 voltos input dc??? 12...
a potiba bemenő (''input'') ág. Ott viszed be az áramot, amit a potival leszabályozol majd jön ki onnan a leszabályozott feszültség az OUTPUT-on. Logikusan, bármit dugsz a 12 out mögé, az a megfelelően szabályozott feszt fogja kapni, de csak akkor, ha a 12 INPUT-ba raksz tápkábelt.
tehát:
TÁP=>MOLEXcsati=>12INPUT=>poti - szabályozás=>12OUTPUT=>a két vent MOLEX csatijai.
A poti résszel nem kell fogalakoznod, azért van jól eldugva az előlap mögé, az össze van rakva, neked csak a két kábel (az input és az output) kell.
Ha így se megy, holnap lerajzolom, jó?
Ha meg se moccan az első ventid és nem is világít, akkor nem kap áramot, teljesen lehúzva is pörög. -
jakewyler
senior tag
Ami kijön a 12cm-esből 2dugó mind a 2őt bekell dugni vagy csak egggyet?
Ja és komolyan mi az a hangos csippanás?
És mi az a 21voltos input dc??
Én nem tudom de állítgatom azt a tekerőt de semmi!megsem moccan! -
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok!
NAh végre megjött a gépház!!!
Annyi hiba van hogy bekapcsoláskor van egy nagy csippanó hang!Ez mi lehet?
és melyikkel lehet a turbina sebbeségét irányítani?
mert bedugtam a input dc 12v azzzal nem lehet!amúgy az mire van? -
Tomi 16
őstag
Nem tudok feltölteni képet az a baj.
Már minden módszert allkalmaztam de nem megy. -
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
drobijani
tag
hali!
mindenki most láttam meg ezt a topicot, nekem is ilyn házikóm van, de nekem a gyári ventik baromira hangosak, még akkor is ha le van véve minimumra a fordulatszám, DE a lárvány mindenért kárpótol. Kicsit sajnálta a pénzt rá, mert minek egy iilyen ház, nem is annyira fontos + blabla, de amint kidobozoltam és elkezdtem beszerelni a dolgokat egyből beleszerettem, hátmég az első indíásnál => tágas és gyönyörű!
mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Csigger
őstag
hello! éln csak ajánlani tudom neked ezt a házat! az a helyzet hogyha a mustárban veszed meg a házat akkor (úgy mint ahogy én is tettem) veszel hátulra egy hűtőventit, mer hátul nincsen! amelyiket akarod, nekem egy aerocool narancs/kék 8cms venti van benne! teljesen jól müxik! sokat számít alaplapnak, videókarinakés cpunak is! szal zsír kis ház! van benne cúg!!
-
slake87
csendes tag
Sziasztok!!
Az érdekelne h házat vennék és az aeroengine Jr-t néztem ki magamnak!Sok jot olvastam róla de érdekelne a ti véleményetek is!!!Meg az volna még a ház hátuljára a házzal együtt kapok ventit vagy azt külön kell bonyolitanom??Merta t3-as meg az első hozzávan azt tudom!!! Előre is kösz!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Lényegében az én 3200-es barcim is alapjáraton 35C-fok, ha játék megy alatta akkor felmegy 38-39 esetleg 41C-fokig de az a max.
Végülis nem annyira melegszik hála istennek a Thermaltake Silent Tower miatt.
Csak eléggé gáz volt a felfogatása.Ennyi volt vele a problémám.
Neked milyen hűtőd van a 3000-es procidon?
És mennyi a hőfoka? -
Tomi 16
őstag
Hy!
Nekem is ilyen házam van és eléggé zsír.
Én most éppen egy 450W-os Chiftech-re gyüjtök.
A mustárban most 12790-ven
Csak kicsit hangos a ventilye.
Üdv.................. -
yamshee
tag
Parci válaszára várok , ha megkapom akkor el tudom indítani /ha olyan választ kapok/.
-
Freeman42
tag
Szevasztok és B.Ú.É.K!!!! (derég írtam már ide)
Azt szeretném kérdezni , hogy milyen tápot érdemes venni ami max 15 000 forint? (tudom, hogy nem ide illik de bocsi!) -
Csigger
őstag
válasz
PhoenixK #343 üzenetére
nah hello! először is bocsi, télleg maxtor winyóm van csak elírtam! azér kösz!
másrészt meg minden led meg power meg ilyen be van kötve! az usb is be van! csak a microfon és az audiot kéne bekötnöm! azt vágom, meg is van a leírásom, egyébként nem P4S800Dm van csak sima S800!! de köszi! szal csak az kellett volna hogy hova dugdossam a zt a maradék sok kis bizbaszt! ek köszi!!
[Szerkesztve] -
Azok a hangkimenet és az USB. Ezeknek van megfelelő aljzat az alaplapon, de vigyázz a bekötésükkel, mivel nem egyértelműen lenne egészséges pl az USB-t a GAME portra kötni...
Az alaplapod leírásában benne van, mi hol van rajta:
[link]
Ja! És a konfig leírásodnál érdekes az a Maxtro vinyó... Maxtor-ról már hallottam de ez furán hat nekem. -
Csigger
őstag
hello skacok! ma mindent mérlegeltém és végül eljutottam a Mustárba aholis végre megvettem az AEROENGINE házamat!!
Király kis ház, meg vagyok vele elégedve! Mivel midi torony a másik házam is az volt, ezér persze szerelésnél szivatott egy kicsit, de ek minden okés! azt a hülye wifi vagy milyen madzagot begyűrtem mer nekem nem kell! a 350Wos tápommal eddig simán megy minden! siárly! egy kérdésem lenne majd, hogy azokat a mic in out, ground meg ezeket majd hova kössem? az alaplapi GAME nevezetű kis tüskékhez?
ek minden sirály, a hűtés király, a hang teljesen elviselhető, a 3 venti nagyon szépen duruzsol!! -
jakewyler
senior tag
De mielött kihozzák felhívnak?
-
jakewyler
senior tag
Hali!
Tudom nem ide illik!
Rendelt már valaki valamit online-ba?és ha igen honnan és mit? -
golyani
őstag
na én gondolkozom egy aeroengine vagy aeroengine2-es házon vmi tapasztalat kéne a 2-es házról mert az még elég új.
azt tom h 14 centis venti van az elejében -
Csigger
őstag
konkrétan ezekre a kis műanyag lapátokra gondoltam link:http://www.sg.hu/kep/2005_05/hardver0014.JPG
-
yamshee
tag
Itt egy jobb kép:
És leszedett állapotban az előlap:
[Szerkesztve] -
yamshee
tag
Itt egy kép róla:
-
Csigger
őstag
hello skacok!! kérdésem lenne! böngészgettem itten a netet és találtam más fórumokon olyat hogy az aeroengine turbinája kurva hangosan recseg vagy mi a fene, meg hogy mozog!!
szerintetek ez így is van? mik a tapasztalaitok??? köszi -
jakewyler
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy aeroengine jr feket házat!
Na elolvastam mit írnak róla és azt írták hogy csak 1db 12cm venti van hozzá!
Szerintetek létezik ez hogy nincsen az oldalán+a hátulján kék ledes venti? -
Csigger
őstag
hello skacok! BUÉK!! Köszönöm a válaszaitokat amit az elmúlt esztendőben adtatok!!
Remélem idén is számíthatok rátok!! Hii hi!! -
Csigger
őstag
mégsem! sokakat emgkérdeztem és azt mondták narancs/kék!! szal asszem az is lesz!!!
-
Csigger
őstag
oké skacok, akkor az alusnak lőttek! legalább eggyel kevesebb közü kell választanom!!
mindenképp vmi kékes, ledes ventit akarok bele! és hát aerocool házhoz illik az aerocool hűtő is!! asszem a kék/narancs színű aerocool silence mellett fogok maradni! egész jó! -
yamshee
tag
Mondhatni SIRÁLY.
-
yamshee
tag
UV-Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive blue, 24 dB(A) 570 Ft
UV-Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive red, 24 dB(A) 570 Ft
UV-Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive green, 24 dB(A) 570 Ft
UV-Reactive Fan 120x120x25 mm, UV reactive blue, 24 dB(A) 780 Ft
UV-Reactive Fan 120x120x25 mm, UV reactive red, 24 dB(A) 1 450 Ft
UV-Reactive Fan 120x120x25 mm, UV reactive green, 24 dB(A) 1 450 Ft
UV-LED Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive blue, 24 dB(A) with 4 ultra bright UV LED's 1 250 Ft
UV-LED Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive red, 24 dB(A) with 4 ultra bright UV LED's 1 250 Ft
UV-LED Reactive Fan 80x80x25 mm, UV reactive green, 24 dB(A) with 4 ultra bright UV LED's 1 250 Ft
Ajánlott kisker ár, ettől eltérhetnek , de azért igyekszenek tartani. -
yamshee
tag
Azért annál vannak halkabb ventik is.
A sharkoonnak kifejezetten halkabbak a cuccai.
Nem akarom egyiket sem kifejezetten dicsérni, mindegyiket forgalmazzuk egyébként.
De ventiben a sharkoon a kiráj. -
Csigger
őstag
hopp hopp! most láttam a mistral közponban van kék/kék ledes aerocool silencer!!! nah király! az lenne a legjobb!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- VPN topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest