- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Aktív témák
-
TomPoe
tag
Ezek szerint sikerült egy elég nehéz kérdést feltennem

-
TomPoe
tag
Üdv Mindenki!
Nem találtam ilyen témát és elég erősen a digitális fényképezés részét képezi ez a szoftver véleményem szerint. Azon belül is a rendszerezést segíti. És ha már így ünnepélyesen témát nyitottam, lenne is egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
Stock fotózásba kezdtem és ebben a programban meg lehet adni kulcsszavakat a képekhez. Ez azért jó, mert ezek az oldalak automatikusan felismerik ezeket a kulcsszavakat és nem kell minden egyes honlapon külön bepötyögni őket, ezzel is gyorsítva a feltöltést. A kérdés: valahol meg lehet nézni, hogy hány db kulcsszó lett megadva egy képhez? Lehet Bridge-en kívüli megoldás is, de a legjobb az lenne, ha ezen belül működne a dolog.Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest