Hirdetés
Aktív témák
-
TomPoe
tag
Ezek szerint sikerült egy elég nehéz kérdést feltennem

-
TomPoe
tag
Üdv Mindenki!
Nem találtam ilyen témát és elég erősen a digitális fényképezés részét képezi ez a szoftver véleményem szerint. Azon belül is a rendszerezést segíti. És ha már így ünnepélyesen témát nyitottam, lenne is egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
Stock fotózásba kezdtem és ebben a programban meg lehet adni kulcsszavakat a képekhez. Ez azért jó, mert ezek az oldalak automatikusan felismerik ezeket a kulcsszavakat és nem kell minden egyes honlapon külön bepötyögni őket, ezzel is gyorsítva a feltöltést. A kérdés: valahol meg lehet nézni, hogy hány db kulcsszó lett megadva egy képhez? Lehet Bridge-en kívüli megoldás is, de a legjobb az lenne, ha ezen belül működne a dolog.Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest