Hirdetés
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
-
csikosdapro
tag
Nah annyi az extra Paragon.Partition.Manager-el megnéztem nagysokára meg pár errort ignore-ozva sikerült elindulnia és látja a winyát meg a rajta levő partíciót...
Nahmost hogy tudnék én specifikusan menteni adatot arról a winyáról, ha egyáltalán tudok, mivel ha legalább a fontosabbat vissza tudnám hozni az már majdnem elég lenne, ráérne a többi.. Hogyan csináljam? vagy csak az egész partíciót tudnám backupolni? nem akarom stresszelni a winyát ezért nem akarok felesleges dolgokat csinálni, jah és indításkor 1 kattanás is van késleltetve :'(
Előre is köszönöm
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Samsung 1TB - os winya behalt -> BIOS látja, amikor benn van a rendszer irtó lassan bootol és nem találja a cuccost, beraktam Win7 telepítő dvd-t hogy mondom megnézem hátha, de túl sokáig várt.. gondolom az sem tudott vele mit alkotni, a winya nem kattog igaz volt olyan hangja mintha kicsit húznának a bakelitlemezen :] ilyen felpörög megáll megint pörög de nem recsegős olvasós
Mi lehet vele probléma, mert garis, de van a feleségemnek rajta pár cucca (én backupolok minden fontosat) Ahogy végre elindul a rendszer nagyon lassú, gondolom ez a winya miatt, pedig másikon van a rendszer... ha kiszedem a winyát pörög minden de nem érem el az adatot
Kérdés -> valamit lehet kezdeni vele? vagy hagyjam és vigyem vissza garira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- LED világítás a lakásban
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest