Hirdetés
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy ilyen lappal szerelt gépem és lenne problémám akadt vele! Bekapcsolom a gépet, de nem képet, viszont szirénázik! Cserétem benne ramot, vga-t, volt bios reset is, de semmi változás...
Valakinek esetleg van valami tipp-je? -
nekem is van egy ilyen lapom, s van vele egy kis gond. nekem se igazán müxik a gigabites lan, a driver felmegy de nem tudom beállítani, hogy működjön a net célállomás nem elérhető. a hardveres tűzfalra gyakanszom, hol és hogyan lehet állítani, illetve kikapcsolni?
-
Gergello
addikt
mennyi volt?
-
siraly
csendes tag
raktam fel uj biost is semmi valtozas

az utpvel sincs semmi baj. arra tippelek hogy valoszinuleg a szallitas folyaman megserult? ilyenkor mi a teendo? kit pereljek?? 
-
up
-
kinek van NF8-as alaplapja? érdekelne hogy milyen a lap és, hogy miket adnak hozzá?
-
antikomcsi
veterán
Hello.
Próbáltad új biossal? Bővebben: link
Ha bedugod és piros, akkor vagy ki van kapcsolva, vagy a másik ezközzel nem jó valami, vagy az utp kábel nem keresztkötött, ami szükséges lenne az oda vissza működéshez. -
nem lehet hogy a biosban be kell kapcsolni?
Tuning terén milyen a lap, csak mert gondolkodok rajta, hogy ilyen alaplapot veszek az a64-es konfighoz, bár jobban szeretnék MSI neo-t -
siraly
csendes tag
A vadiúj abit nf8as alaplapommal a kovetkezo adodott: az integrált hálókártya nem működik, mikor bedugom ott az utp fejenel levo lampa pirosan vilagit.. a windows nem latja, drivert felraktam vagy 10000xer, biosban nincs letiltva... Nem tudom mi lehet a gond de elég fos.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest