Aktív témák
-
letix
senior tag
hmm most latom hogy Gyorben laksz..mind1 akkor keresgleke meg..
-
letix
senior tag
rendben,bar van hutom egy rakas..
15k-t tudok erte ajanlani..
viszont holnapig lefoglalnam mert ma este mar nemhiszem hogy tudok szerezni proba procit..megfelel a dolog?
nincs sarkazva vagy ilyesmi??csakmert en most vettem eszre hogy amit nemreg vettem az levan.. :\
let -
letix
senior tag
Hello lehet hogy a kollega ram gondolt...
a procit kulon mennyiert adnad??nemkell hozza huto meg ilyesmi..
meg probalkozok kicsit felelelszteni a gepemet,mivel procihibara gyanakszom..
letix -
viharhozo
addikt
A lap erdekelne 9000 jo magyar forintert.
-
ddanger
aktív tag
Neked hány fokos a proci 3200-on?
-
Supr@
senior tag
hopp a tetejére
-
Supr@
senior tag
esetleg van olyan aki külön vinné a cuccokat? már mint külön a procira vevő, és a lapra is kellene egy vevő. a laphoz van sata kábel, könyv, cd, floppy, ata kábel, hátlap, doboz is lesz a héten még, a lapon egy zalaman kék borda van, meg van az usb és fire wire kivezetés is a laphoz. legyen 16 a proci hűtővel és 11k a lap. így lehet alkudni. vagy alkuval együtt 15 és 10 az árak
-
Supr@
senior tag
fel picim, feljebb, azaza, még még, a, igen
a csúcson vagyok
-
Sabre
őstag
nekem 25ér viszik el ugyanezt a triót....nf7-s lapok sajna már 10 alatt mennek....barci ára is lement a 64 bites sempronok meg 754 a64ek miatt. de csak upolgass.
-
Supr@
senior tag
uppp
-
Supr@
senior tag
sajan nem járok arra flee mostanság, suli miatt. de az lenne a legegyszerűbb ha megtudnád oldani a szállítását, mert postán azért nem szeretném
na meg akkor akár nálam meg is lehet nézni működés közben.
és egy jó tanács: ne hynix ramot tegyél bele szerintem, az enyém vmiért nem szereti
szerk: a vga már nincsm eg, csak a lap+proci+hűtő, azt elfelejtettem írni, hogy az már elkelt
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Hello!
A kékfényű (Chieftec) Alaplap hűtő ventit át tehetem Abit NF7-re?
Csak a 4 csavart kell mozgatni?
Köszi!
up -
Supr@
senior tag
25k-ért lehet vinni mindenestől, cakkumpakk
-
Supr@
senior tag
válasz
AMD-Expert #25 üzenetére
csere csak s754-es cuccra érdekel! abból is előny az asus, meg az msi is
proci meg jó nekem a sempron is
-
Kiss
csendes tag
Hali!
24K lap+proc+hűtő?
(Győr nagyon messze van) -
AMD-Expert
csendes tag
hali
a lapot nem cserélnéd el Abit KD7-Raid-re
meg a 2500 Barton is kéne nekem 2400 Athlonom van
esetleg csere+ráfizetek? -
Supr@
senior tag
kevés mind2 ajánlat srácok
up -
bobsurf
őstag
lap+proc+venti 24,5k
-
Dr.Burn
őstag
Procit 13ba nem adnád el? Mert már csak egy proci kellene és kész a configom.
Reménykedem hogy eladod nekem. -
Supr@
senior tag
lap+proci 27k, alább nem tudom adni. az alaplapon amúgy egy kék zalman borda csücsül, tehát hangtalan a lap
a 27k-t osszátok le magatok köztmonnyuk 11-16? a procihoz jár hűtő is.
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
en vinnem kulon a lapot, ha jo arban van
#13-asra válasz: ok, de mondom hogyha jo arban van- ugyanilyenem fustolt el nemreg, es nagyon imadtam : hangja kiraly, van sata, gyors stabil faxa egyszoval
.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
lap+porc mennyit kérnél? Jó árat mondj.
-
geree@bl
senior tag
up neki!
-
Supr@
senior tag
válasz
ShadowLord #7 üzenetére
én meg nem adom
viccet félre téve, külön nem adom el, csak ha netán van a lapra is vevő és megkapom a 2ből a kivánt ősszeget.
-
-
Supr@
senior tag
Tehát eladó lenne egy Abit NF7-S 2.0, írom hogy mi van hozzá: cd, könyv, matrica, ide és flopy kábel, sata kábel, hátlap. És egy 2500+ barton, ami alapfeszen megy 3200+ként, mindehhez pedig egy falconrock2-es hűtő. a cuccokra 1hét garit vállalok, nálam ki is próbálhatóak akár. igény szerint van hozzá egy asus oem fx5200 is, 128mb/64bit. lap+proci+hűtő 28k, vga-val 31k
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest