Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Francia91 #42 üzenetére
Hát... Én egy dell 7425-öt használok utazni, 6 magos 5600U-val. £320 volt mert össze volt karcolva a fedele. Tettem bele 32gb ramot, 2TB SSD-t, kitakarítottam a hűtést. Mindez 20 perc volt összesen és egy csavarhúzó... Cserébe nem csak gyorsabb, de még halkabb is mint a fent említett műszer. Néha úgy hagyom egész éjszaka hogy futassa az ai képfeldolgozást, akkor sem megy 80 fok fölé, pedig az 100% cpu és igp terhelés.
Még a Diablo 4 is teljesen élvezhető. A legjobb, hogy elfut a telefon töltőmről ha nem akarok nagyobbat hurcolni. -
-
Hát, egy másfél kilós, másfél centi vastag ultrahordozható nagyon elveri ezeket a régi monstrumokat, folyamatos terhelés mellett is. 6-8 mag, jó igp... Ha kell a dedikált gpu fél centit még hozzá kell adni. Nagyon sokat fejlődtek a laptopok és a hűtésük is az elmúlt 10 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest