-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
modd3r
őstag
válasz
kazsmerlaca #37880 üzenetére
Szia!
Hogyan tudtad hozzáadni a Kikapcsolást? Én nem találom sehol, és hozzáadni sem tudom.Köszi!
-
modd3r
őstag
válasz
makaveli666 #27477 üzenetére
Köszönöm.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Ha a High Sierra-t nem a Frissítésekből telepítem (mivel ott még nincs), hanem az App Store "Kiemelt" szekciójából, akkor sem fogja legyalulni a rendszert, hanem kvázi frissítésként megy fel a gépre, ugye?
Köszi! -
modd3r
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A fotón szereplő asztali Macintosh típusa/évjárata kellen nekem.
Köszi szépen előre is! -
modd3r
őstag
Sziasztok!
Kezdő Mac-felhasználóként kérdezem, hogy ha a munkahelyemen lévő iMac-be belépek az Apple ID-mmal, akkor minden -az otthoni Mac-emen lévő cuccomat (beállítások, háttérkép, stb.) leszinkronizálja erre a gépre is? -
modd3r
őstag
iszilard, Ragnar95, Totheground: Köszönöm szépen a válaszokat, azért egy szünetmentest is elékötök, hogy ne legyen baj.
Ja, úgy is megéri altatni, ha a vinyó leállítás ki van kapcsolva? (úgy érzem így fürgébb a gép)
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
iMac-en mennyire problémás hardver-szempontból az Alvó állapot mindennapi használata kikapcsolás helyett?
Arra gondolok, hogy esetleg előbb elhasználódhat, vagy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest