- Milyen egeret válasszak?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz
lockdown90 #21431 üzenetére
Kalival, (én még BackTrack-ként ismerem) pont a sebezhetőségeket tesztelném. Meg abban semmi új nincs, hogy az elérhető funkciókat bekonfigolom. Valami újat kell csinálnom, ami még nincs
Köszönöm a tanácsokat.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
szakdolgozatomban behatolás detektáló rendszert szeretnék megvalósítani linux alapokon. Esetleg raknék ele még ipsec-el port szkennelés elleni védelmet.. Fedorát választottam, Red Hat-et használtam 1.5 évig munkahelyen. A kérdésem, hogy szerintetek van alkalmasabb disztró biztonság szempontjából? Vagy amire nekem kell ez is tökéletesen megfelel?
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest