- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
instantwater #27959 üzenetére
Nem, mert nem komoly tesztelés, csak a kíváncsiságomat elégítem ki. Erre a container ágyúval verébre megoldás. Már működik is, amit akarok, csak ezt a kevés hagyományos memóriát nem tudom visszanyerni. A neten nem találtam keresőzéssel sem semmi használhatót, mindenhol max. csak annyit írnak, amit már úgy is tudok, sync, drop cache, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Robotporszívók
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest