- Apple MacBook
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Jester01 #27901 üzenetére
Ez már kb érthető este neki is is esek,
még 1 kérdés
ezt is valami szövegszerkeztőböl lehet szerkeszteni mint dos /windows alatt a .bat /.sys filet?Router nem probléma hardware-ban erős vagyok: D
Ha nem kell a live rendszert sem akarom ujra inditgatni... linux alatt gondolom nem is kell ... beállitgatom és megy. Wint10- meg hagyjuk... ha muszáj teszek mele ideigleinesen egy hdd-t-t és felrakok egy rendszert ,ha muszáj.
4-5 éve egyszer rá voltam szurulva a s szomszéd netjére és a blacktrack majd 6 napig futott mire hozzájutottam a megfelelö név /jelszó párositásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest