- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos úgy adódott, tanulmányaimnak köszönhetően újból fel fogok rakni egy linuxot. Annó szinte végigpróbáltam az összeset ami volt, de gondolom azóta történt pár változás. Szóval tanácsot szeretnék kérni melyik disztribet rakjam fel. Jó lenne ha minél hamarabb és fájdalommentesebben feltelepülne, nem kell bele sok cucc, inkább az a lényeg ne foglaljon sok helyet (de azért a fontosak legyenek meg benne). Például nagyon szeretem a gentoo-t de most annak nem állnék neki felrakni
Jelenleg UHU-n illetve Mandrake-en (vagyis ezt már Mandriva-nak hívják tudnám miért a régi név jobb volt) gondolkozom, (előbbi mert mégiscsak magyar termék, utóbbi mert régen sokat használtam), de ha ezeknél van valakinek jobb ötlete szóljon
(pl. Ubuntut egyáltalán nem ismerem, akkor már nem linuxoztam amikor az elterjedt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest