Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller #798 üzenetére
ubuntu vagy fedora?...
háát...
Megvan! Debian
Megvallom őszintén, hogy én se az ubuntut se a fedora disztribet nem ismerem. A Linux-szal a Suse meg a LindowsOS ismertett meg, aztán jött a Debian és azóta nem is próbltam mást. Nem azt mondom, hogy profi vagyok benne, de eléggé kiismertem már a rendszer lelkivilágát, megszoktam, megszerettem. Redszernek azt használom, tűzfal gépeknél pedig a Devil linuxot használom
Persze sok jót hallottam már a fent említett 2 disztribről, ezek kívűl még a Slackware amit sokan dícsértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali játékos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest