Hirdetés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
ubuntu vagy fedora?...
háát...
Megvan! Debian
Megvallom őszintén, hogy én se az ubuntut se a fedora disztribet nem ismerem. A Linux-szal a Suse meg a LindowsOS ismertett meg, aztán jött a Debian és azóta nem is próbltam mást. Nem azt mondom, hogy profi vagyok benne, de eléggé kiismertem már a rendszer lelkivilágát, megszoktam, megszerettem. Redszernek azt használom, tűzfal gépeknél pedig a Devil linuxot használom
Persze sok jót hallottam már a fent említett 2 disztribről, ezek kívűl még a Slackware amit sokan dícsértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Flint 2 OFF topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest