- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
ubuntu vagy fedora?...
háát...
Megvan! Debian
Megvallom őszintén, hogy én se az ubuntut se a fedora disztribet nem ismerem. A Linux-szal a Suse meg a LindowsOS ismertett meg, aztán jött a Debian és azóta nem is próbltam mást. Nem azt mondom, hogy profi vagyok benne, de eléggé kiismertem már a rendszer lelkivilágát, megszoktam, megszerettem. Redszernek azt használom, tűzfal gépeknél pedig a Devil linuxot használom
Persze sok jót hallottam már a fent említett 2 disztribről, ezek kívűl még a Slackware amit sokan dícsértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Motoros topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest