Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
Szerintem ezzel a Red Hattal kapcsolatos jogi vita egy olyan dolog, hogy még az iparági szakértők sem tudják pontosan eldönteni, történik-e GPL sértés vagy sem. Van egy Software Freedom Conservancy nevű szervezet, akik kifejezetten FOSS jogokkal foglalkoznak, ők is írták nem egyszer a Red Hatról, pl. itt is: A Comprehensive Analysis of the GPL Issues With the Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Business Model
Én úgy tudom, és itt is azt írják, hogy GPL esetén nem mindenki számára kell közzétenni a forrást, hanem aki beszerzi (megvásárolja) a szoftvert.
Viszont azt nem értem, hogy ha a GPL nem tilthatja meg, hogy a forráskódokat tovább terjeszd, akkor az olyan disztrók, mint az Alma vagy a Rocky, miért nem vásárolnak egy licencet, és a mellé kapott forráskódból már építkezhetnének? Nyilván persze van ennek valami jogi akadálya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Proxmox VE
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest