Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Elolvastam a linux nem windows c. ajánlott cikket, és tényleg sok meglepő dolgot találtam benne, pl az open source céljaival kapcsolatban a saját maximalista és pózer hozzáállásom miatt én másnak képzeltem a célokat... amivel nem teljesen értek egyet, az az hogy hogy a gui a szoftverfejlesztés vége, én amikkel szoptam, még közel nem vlt ezekszerint kész a szoftver, de gui már volt, ez nem mond semmit igazából, mert nem lehet ebből általánosítani, se oda se vissza... de a lapon tovább böngészve ezt találom, és az egész írás értelmét megrengeti...
![[kép] [kép]](http://www.slackware.hu/files/pics/lp.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest