Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Elolvastam a linux nem windows c. ajánlott cikket, és tényleg sok meglepő dolgot találtam benne, pl az open source céljaival kapcsolatban a saját maximalista és pózer hozzáállásom miatt én másnak képzeltem a célokat... amivel nem teljesen értek egyet, az az hogy hogy a gui a szoftverfejlesztés vége, én amikkel szoptam, még közel nem vlt ezekszerint kész a szoftver, de gui már volt, ez nem mond semmit igazából, mert nem lehet ebből általánosítani, se oda se vissza... de a lapon tovább böngészve ezt találom, és az egész írás értelmét megrengeti...
![[kép] [kép]](http://www.slackware.hu/files/pics/lp.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest