Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VladimirR nagyúr hi 
 tudtok ajanlani valkamilyen programot (ha lehet, olyat, amihez van debian csomag), amivel normalisan be tudom loni a monitort (felbontas, frissites)?
 dpkg-reconfigure xserver-xorg generic monitor-nak ismeri fel, s kezzel kell beirogatnom a frissitesi ertekeket, de az csak arra jo, hogy a fole/ala nem viszi - nekem meg igy hirtelen jol jonne valami, amivel allitani tudom az aktualis ertekeket, talan ugy nem fog kifolyni a szemem
 segitsegeteket elore is koszonom
 p.s.: jah, meg tudtok valamit, amivel tisztessegesen (process-enkent, grafikusan, history-val) tudom figyelni a processzor es/vagy memoriahasznalatot?
 windoze alatt processexplorer-t hasznalok (Bovebben: [link]), valami hasonlonak orulnek igaza (ha letezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest