Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hi
tudtok ajanlani valkamilyen programot (ha lehet, olyat, amihez van debian csomag), amivel normalisan be tudom loni a monitort (felbontas, frissites)?
dpkg-reconfigure xserver-xorg generic monitor-nak ismeri fel, s kezzel kell beirogatnom a frissitesi ertekeket, de az csak arra jo, hogy a fole/ala nem viszi - nekem meg igy hirtelen jol jonne valami, amivel allitani tudom az aktualis ertekeket, talan ugy nem fog kifolyni a szemem
segitsegeteket elore is koszonom
p.s.: jah, meg tudtok valamit, amivel tisztessegesen (process-enkent, grafikusan, history-val) tudom figyelni a processzor es/vagy memoriahasznalatot?
windoze alatt processexplorer-t hasznalok (Bovebben: [link]), valami hasonlonak orulnek igaza (ha letezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest