Hirdetés
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az alapvető torrent teljesítmény abban az esetben múlik az usb-n, ha a torrentel kapcsolatos bármilyen forgalom átmegy az usb-n.
mivel a málnának gyakorlatilag egy darab usb portja van, mint periféria, ott folyton az usb-n kószálnak a torrent bitek (és emellett az az egy vezérlője is kotlott), így simán csontrafagy teljesítmény igénykor.
ezzel szemben ezek az allwinneres cuccoknak van külön dedikált portos ethernetje és dedikált portos satája. így az usb-n nulla forgalom van, ha ethernetről sata diszkre pakolod a kacatot, és relatíve kevés, ha usb diszkre. emellett nagyságrendekkel tisztességesebb usb vezérlőjük van. Eleve nem egy ótvaros usb van rajta, hanem alsó hangon négy (két usb2-es meg két korábbi) van az olinuxinón.
én tegnap 3 órán át gyötörtem a drótos ethernetet, és nem történt semmi elváráson kívüli.
de kolléga annyira felizgatott a cubietruck-kal, hogy lehet, pár napon belül lesz itthon belőle és meg fogom tudni nézni. olinuxinu éppen nincs, mert azt az egyet, amit vettem, be kellett építenem, és ott nem alkalmas tesztelésre. de az is lehet, hogy beborul az agyam, és nekiugrok a málnának pákával, akkor a málnám kerülhet olyan állapotba, hogy jó lesz arra, amire kell, kirakom, visszarekvirálom az olinuxinót és akkor azzal is lehet tesztelni. Majd meglátom
szerintem jövő hét végéig eldől a kérdés, végeredménnyel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem jövő hét végéig eldől a kérdés, végeredménnyel együtt.