Hirdetés
- Asztrofotózás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
viragdani01
üzenetére
Ennyi már elég lenne, nem kellene hogy elolvassam, csak tudjam hogy valami történt. Sajnos én már boomer vagyok, csak a telefon "kiterjesztésére" használom az okosórámat, meg persze a pontos idő is fontos
. Teljesen hidegen hagy a sport, lépésszám meg ilyenek. Az egészségügyi dolgok izgalmasak mondjuk, meg persze néha ránézek a megtett távolságra, de nekem az értesítés kezelése a fontosabb.
Ezek szerint akkor be kellene szereznem egy ilyet...
Köszönöm! -
Fall-N
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
Szerintem az is bőven elég. Wear OS alatt is egy piros pont van a bal oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Teljesen hidegen hagy a sport, lépésszám meg ilyenek. Az egészségügyi dolgok izgalmasak mondjuk, meg persze néha ránézek a megtett távolságra, de nekem az értesítés kezelése a fontosabb.