Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Lenovo M11 8/128 4G + Pen vettem most 75000Ft volt akcióba. Szerintem jó vétel MM-ből...
-
-
Farkas82
tag
Vannak erősebb ajánlataik is, év elején vettem egy lenovo tap p11 pro gen2-őt, 410€ ért 120 herzes amoled, 8/256Gb bővíthető, mediatek companio 1300t, wifis modell, hardveresen abszolút megállja a helyét. A szoftveres támogatás már nem ennyire erős, csak 3 évet igértek rá
-
doooo
veterán
Nem gyenge tablet téren, konkrétan a legjobb tableteket csinálják a Samsung után. Csak sajnos nagyon ritkán jutnak el azok a világ nagyobbik részére. Helyette az ilyenek jönnek. Itt is a 4GB a legrosszabb, de a 8GB-os verzió még egész okés lehet, nagyon kedvező ár mellett. Az is oké, hogy legalább sok biztonsági frissítést kínálnak.
-
Kawauso
aktív tag
Az Alldocube nagyon jó. Bár szerintem túltolták az iPlay 50-es széria 7! modelljével. Már eljutottak a Helio G99-ig, és van egy bejelentett, de azt hiszem még most sem elérhető X Pad, ami Dimensity 900-at használna. Annyi negatívumom lenne velük kapcsolatban, hogy spórolnak az akksin. Miért van 5000-6000mAh-ás akksi olyan méretű készülékekben, amiben más gyártók nem cicáznak és 7000-9000mAh-ás akksit is beletesznek, mondhatni az a norma?
-
Olcsóbb kategóriában jó ez, nagyjából a Lenovo mellett nincs más, aki az olcsóbb szegmensbe értelmes tabletet tolna.
Realme Pad esetleg, meg Redmi Pad.
Illetve Kínából rendelve az Alldocube, de itt MA-n én őket említve sem látom jó ideje.
-
-
kbyte1024
veterán
Csak úgy ontják magukból á sz.... nál..... abb tableteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elvileg készül a Lenovo Tab M11, ami a zavaróan népes M10-es szériát váltja majd.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest