- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
casenoid
tag
Dalai és többieknek:
úgy látom nem látjátok az egyszerű okát, miért ilyen tanárok vannak a sulikban.
Pedig egyszerű: nincs pénz rá.
Mint fent írtam, tanítottam a JATE-n Szegeden.
Örömmel tettem, eme furcsa tapasztalatok ellenére is. Viszont első 'fizetésem' után elgondolkodtam.
Fél évre, amin jó pár heti gyakorlat, és egy előadás tartásom volt, mint kezdő tanársegéd kaptam a félév végén fizetést.
Nem érdekelt akkor, hogy mennyi lesz, viszont januárban bementem (ez volt 1995 körül, ha jól emlékszem) a bankba, mert hiányoltam valamicske bankszámlán található növekedést.
Döbbenetes volt, fél évre leadózva kaptam 3.300 Forintot! Kb heti 4 órával, 4 héttel, és 4 hónappal: 3,300Ft / 64óra = 51,50 forintos óradíj!!!!
Nem magyarázom tovább, ez elmondott mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest