- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
nygma
addikt
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q183/0/63.ASP&NoWebContent=1[/L]
''This is not related to the hardware; it is only useful for computers with direct-mapped L2 caches. Pentium II and later processors do not have direct- mapped L2 caches.'' -
kurczi
csendes tag
Mi az a (MOD) ott a hozzászólásomban?
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
nekem bartonom van és szintén 0-át ir. meg nem is ugyan ott van.
és amugy mivel szandra meg hasonló programok 512-t mondanak L2-re. arra voksolok hogy felesleges állítani. -
Ploszi
senior tag
válasz
J.J. András #12 üzenetére
nálamnál okosabbak szeint 256Kbyte-nál nagyobb másodlagos cache-t alapból nem jól menedzseli a windows, ezért lehet szükség némi állítgatásra (az én XP-mben csak 256 van :( nem állítgatok )
-
Ploszi
senior tag
na megnéztem konkrétan, én megtaláltam, de az enyém 512-re vannak állítva (szvsz. alapból)
-
Szeke
senior tag
Minden nap tanul az ember.... :U
-
Die
csendes tag
Na már megvan azóta nekem is. Mége1szer kösz!
-
Ploszi
senior tag
mit?? parancssor, regedit :) ezt? ja és legalábbis nekem a regedit furcsán jön be a fenzi kulcs feljebb van és balra, mint amit megnyit a regedit
-
Die
csendes tag
Köszi! Már csak azt kérdezném azt hol találom meg?:B
-
Ploszi
senior tag
registry, HKEY_local_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSessionManager
jobb ablakban SecondLevelDataCache, erre kétszer kett, deimalis tipusban beírod hogy512, regedit bezár, restart -
Die
csendes tag
Valahol olvastam régebben hogy be kell állítani itt a prohardveren.
-
Drizzt
nagyúr
Miért kéne beállítani?
Valahol azt írja, hogy csak 256 KB cacheod van? -
Die
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom ezt beállítani. Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest