Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undeadthomas
csendes tag
Na mától én is tag vagyok AMD x2 4200+ 2gb ram 8600GT
-
Undeadthomas
csendes tag
Én megvárom a k10 et most veszek eg kisebb configot mert a 2 magank nincs nagy jövöje de sztem a k10 a ddr3 memoriákal meg integrált memória vezérlővel nagyon fog hasitani.
-
Undeadthomas
csendes tag
Olyan gondom akad tápegységel hogy találtam 2 külön cégnél is 350W FSP tápot az egyik ehylen 1000ft-vel olcsob de azt irják: 12 centiméteres ventilátor, passzív PFC
a másik ugyan ez csak aktiv PFC.
Mi ez a PFC? -
Undeadthomas
csendes tag
939 ből 4800+ a legnagyobb ami kapthato.
-
Undeadthomas
csendes tag
Akkor ha veszek egy boxos procit akkor venni kell egy tubus pasztát vagy mi az a ''ragacs''?
-
Undeadthomas
csendes tag
Ha box-os amd x2 -őt veszek akkor hűtő mellé a a hővezetőpasztát is adják vagy azt küllön kell venni?
-
Undeadthomas
csendes tag
Ez az pont jokor csinálták ezt atesztet mostmár biztos az 5200+ ost választom az érdeks hogy a X2es majdnem 2szer olyan gyorsan kezeli a memoriát mint a dual core még sem látni ettöl szemebtünö külömbséget a programoknál.
-
Undeadthomas
csendes tag
Sikerült leszükiteten a proci kört 3 esettre vagy egy 4800+ tray osat veszek és egy valamilyen cooler mastert vagy talán egy 5200+ box ost azt gyári hütövel aztán jövö nyáron egy cooler masterel megsegitve. Melyiknél kisseb a valoszinüsége hogy egy rosszabb eresztést kapok el?
Ha nem f3 ast hanem f2 est kapok az mennyivel hat kia teljesitményére?
Ha fsb-t állitok a hötermelés is nö vagy csak fesznél nö? -
Undeadthomas
csendes tag
Néztem teszteket eről a ATi chipsetes deszkárol de ha Nvidia kártyát akkarok venni akkor nem jobb választás egy nforces lap?
-
Undeadthomas
csendes tag
Azt kérdezném hogy mi a véleményetek a Spire tápegységekről mert néztem egy 380W ost 8k egész baráti ár és 3 év gari van rá mig egy FSB-re csak 1 év.
Tudnátok mondani egy CPU hütöt max 7,5K-ért? -
Undeadthomas
csendes tag
4600+ X2 es am2 es procin godnolkodk csak nem tom milyen deszkát tegyek alá
Amit nézem az:
Gigabyte GA-M55S-S3 nforce 550-el
Asus M2N nforce 430-al
Asrock ALIVENF5-eSATA2+ nforce 520-al
ezzek ugy egy árba vannak 100ft az eltérés köztük melyik lenne a legjobb véttel
és az Abit lapokról mi a véleményetek mert abbol sok fajta van de nem nagyon láttok roluk teszteket. -
Undeadthomas
csendes tag
4600+ már csak 18k tiszta jó.
A xbox 360ban ATI gpu van? -
Undeadthomas
csendes tag
Az menyire számit hogy a proci F2 vagy F3 steppinges mert mert f2 esből 2x1mb l2 vel vehetek 4400+ 4800+ vgay 4000+-t de f3 asból a legalja a 5200+ tehát mit is számit ez a stepping meg mi is ez valojában? És a G1 stepping az jó?
[Szerkesztve] -
Undeadthomas
csendes tag
Ez a 4600+ os 19k ért jó vétel? [link]
-
Undeadthomas
csendes tag
Én 2gb memoriát akkarok akkor az a legjobb ha 2db 1gb- set veszek vagy ha 4db 512-est és akkor nagyobb felületen hüll.
-
Undeadthomas
csendes tag
Az amd proci jol érzi magát nforce chipsetel vagy inkább amd-s chipsetel lesz jobb a teljesitmény ha nvidia kártyát veszek. Meg néztem ramokat nem tudok dönte hogy samsung geil geil ultra kingston vagy kingmax memot vegyek mert egy árba vannak meg mit jelent az hogy 1gb (2x 512mb) memória azt csak ugy odairják hogy tudnak számolni vagy van valami előnye.
-
Undeadthomas
csendes tag
Amugy az aquanál össze vissza irogtank az össze amd x2 nek odairták a nevébe hogy 2x512kb aztán ezzel letudták.
-
Undeadthomas
csendes tag
Az S940 az miylen socket az megegyezik az am2-vel?
-
Undeadthomas
csendes tag
4600+ os elbirja a 800mhz-s ramokat?
-
Undeadthomas
csendes tag
Az számit hogy 65nm vagy 90nm mert a 65nm-es az mégis csak ujjjab eresztés?
-
Undeadthomas
csendes tag
Mivel járok jobban ha veszek egy drága procit azt hagyom a gyári hütövel alapon vagy ha veszek egy olcsobat aztan egy jó hütövel huzzom.
És a huzzás életartamba menyit vesz el vagy vesz-e egyáltalán. -
Undeadthomas
csendes tag
1. InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress 24 000,-
2. 320GB Seagate 7200rpm SATA 16MB cache winchester 17 040,-
3. NEC AD-7170 SATA 18X DVD író 6 420,-
4. 2x1GB 800MHz DDR-II RAM Samsung 20 160,-
5. Linkworld LC316-U 400W fekete-ezüst P5 ház / 2628 / 8 160,-
6. Gigabyte GA-M55S-S3 alaplap 16 800,-
7. AMD Athlon 64 X2 4400+ 2*512kb dobozos Socket AM2 19 800,-
Összesen: 112 380,-
Ez ugy életképes config lehet tehát hogy a cpu kitudja használni teljesen a gpu-t
meg elég ehhez a confighoz egy 400W-os táp. -
Undeadthomas
csendes tag
Most körülnéztem neten és a 5000+ meg a 5200+ között gondolkodok
ahogy elnéztem csak a l2 cacheba van külömbség 5200+-nak 2x1mb
az 5000+ 2x512kb ez ugy miylen érezhető külömbséget jelent
mert árban csak 3 ezer forint a külömbség. És ezek am2-be menyit tudnak különösebb megeröltetés nélkül ketyegni? -
Undeadthomas
csendes tag
Ja akkor még egy ucso kérdés hogy hol tudom megnézni azzokat a gyártási kodokat a neten hogyha elmegyek a boltba ne tudjanak átbaszni.
-
Undeadthomas
csendes tag
Akkor widnsor vagy birsbane mag a jobb?
-
Undeadthomas
csendes tag
Hy azt szertném kérdezni hogy ez a bierlake meg windsor magos procik közt mi a nagy külömbség meg hogy melyiket érdemes venni.
Meg hogy láttam több helyen hogy proci van BOX verzio meg sima a box verzió az majd 5 rugoval drágább most a nem boxos cput az zacskóba kapom hütönélkül vagy mit jelent ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest