Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
Aktív témák
-
cikasz
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ha uj hardvert teszek a gépbe win reinstall van mindig!! Mármint ha fő hardvert...
-
cikasz
őstag
válasz
Zethepolee
üzenetére
bakker ilyen is van??
LOL
Nagyjából értem, de megkérem 1 haverom majd, hogy olvassa el nekem pontosan mit ir...
THX -
bolondember
MODERÁTOR
ez csak egy 5let, nekem memóriahibánál (tehát, amikor behalt a memóriám), akkor dobott hasonlókat, meg sima, autómatikus fagyás...
Sp1 meg szvsz jobb.
próba cseresznye képpen meg esetleg egy memtest futtatás? -
cikasz
őstag
Adott egy A64-es rendszer, és néha előjön 1 kékhalál : Bővebben: link
Mindig ez a képernyő mert lefényképeztem és összehasonlitottam.Mitől lehet vajon?? Észrevettem mielőtt bevágja a kék képernyőt előtte a hdd led veszellül világit. HDD halódna megfelé??
thx
Cikász
Aktív témák
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Templomegerét kellene megkérdezned ez ügyben ö hátha többet tud...
LOL