Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
marvin_BP
üzenetére
Akkor a lordba nagyon lökött emberek vannak. Mert itt Tiszakécskén vettem én a cickányom (X750F) még vagy 3 hónappal ezelőtt szal csak annyit h kécske nem egy világváros és mégis volt ilyen egér
és még mindig van is a boltban ilyen egér. Ha meg nincs akkor szinte bármit 1 max 2 héten belül hoznak.
ui.: Bár lehet h BF fajta egeret ők se tudnak hozni
de sima F -es tutira van itt.
[Szerkesztve] -
Pocok256
veterán
Nekem is van ilyen egerem kb már 3 hónapja ha minden i gaz. Nekem nagyon tetszik nekem x-750f egerem van és nagyon jó bár a legnagyobb dpi-t soha nem használom mert 2500 dpi az nagyon sok szerintem bőven elég a 2000 dpi is. Ja és mindenkinek csak ajánlani tudom ilyen árral ilyen egeret.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gustard x18
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és még mindig van is a boltban ilyen egér. Ha meg nincs akkor szinte bármit 1 max 2 héten belül hoznak.
de sima F -es tutira van itt.