- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spinoza
csendes tag
A drivert rendszergazdaként telepítettem, csak ha korlátozott jogokkal használom a gépet, akkor nem múködik az office funkció. Ez a kisebb bajom. Amikor egy kicsit magára hagyom az egeret (akár 2 perc is lehet), akkor lefagy, nem reagál. Ugyanez megtörténik használat közben is rendszeresen kb 20 percenként. Ha kiveszem és újra bedugóm az adót, akkor megint használható. Gondolkozom, hogy visszaviszem vagy.... Nem értem mi is zavarhatja a jeleket?
-
spinoza
csendes tag
Úgy tűnik rájöttem, mi a hiba. Hogyha rendszergazdaként jelentkezek be a windowsba, akkor az office gomb működik. Viszont én nem szoktam úgy használni a számítógépet. Tudja valaki, hogyan lehetne az egér driverét úgy beállítani, hogy rendszergazdai jogokkal fusson a továbbiakban? Viszont elveszti a kapcsolatot továbbra is, már több driverrel próbálkoztam, egyszerűen lefagy.
-
spinoza
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy ilyen egeret: A4 TECH R7-70D. A következőkben szeretném a segítségeteket kérni: gyakran megszakad a kapcsolat (új elemekkel kb 1 óra tesztelés után), nem működik az office jump gomb(driverek telepítve). Akinek van tapasztalata, kérem segtsen. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő