Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
Tudtam ,hogy írtam ide.
Most takarítottam ki elsőnek az egeret,majdnem egy gyufásdoboznyi kosz jött ki a résekből
Olyan mintha új lenne,egy kis parfümmel megtörölgettem,lecseréltem a kis teflonos talpakat az alján. csili-vili
Még az X7 felirat sem kopott meg a tetején pedig használom rendesen.
Nagyon elégedett vagyok vele,de lassan megérett a cserére,most egy Razeren gondolkozom. -
gg72
veterán
Igen, azok a cserélhető talpak.
Szerintem a "majdnem veri a Logitech"-ekből a majdnem el is hagyható, ebben az árban minden Logitech-et ver, persze 10ezer fölött biztosan van jobb is...
Nagyon kényelmes, precíz egér, én nem játszom vele, nálam sárga (1200 DPI) állásban van, de ez már csak ízlés kérdése.
Az elmúlt időszakban rengeten egérrel szenvedtem (Logitech és MS), de most úgy érzem megtaláltam a nekem megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest