- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Laci4 már írta ahogy látom, hogy egy tisztítás nagy valószínűséggel megoldaná a problémát, a kosz márkafüggetlenül rossz hatással van az egerekre
A görgő általában úgy működik, hogy van egy kerék rajta résekkel, amin átvilágít egy optikai szenzor, a túloldalt meg felfogja egy másik. A görgő melletti résen be tud jutni a por és ha eltömíti a kerék lyukait vagy vmelyik szenzort belepi, akkor az a jelenség következik be mint nálad.
A duplaklikk oka is hasonló lehet. Egyrészt a kosztól megszorulhat a műanyag burkolat a gombok flett, másrészt a mikrokapcsolóba is bejuthat a kosz.
Ha nem akarsz új egeret venni, akkor szét kell kapni, alaposan kitisztítani belülről az egészet, a mikrokapcsolónak adhatsz egy kis WD40-et is, és utána szinte olyan lesz mint az új. A szétszedéshez 2 csavart kell kicsavarni általában, amik vagy a hátsó teflontalpak vagy az egér alján lévő címke alatt vannak. Nem egy bonyolult dolog.
-
gg72
veterán
Nálam két X7-es egér is megfordult mostanában (710FS és 750BF, ezt a munkahelyemen használom), majd ma vettem egy 718BK-t és egyértelműen látszik, hogy ez egy újabb konstrukció: a görgő máshogy is néz ki, a gomboknak pedig a hangja és a lenyomásuk más. Az egér felülete is változott, míg a 710FS gumiszerű, enyhén porózusos, addig a 718BK kicsit durvább, mattabb, mintha homokszórt lenne, nekem jobban tetszik.
Azok is szuper egerek voltak, de ez a 718BK még jobb, precízebb, minőségibb benyomást kelt! -
Nem tudom, ezekben hogy van megoldva a görgő, de lehet egy tisztítás segítene rajta.
A mikrokapcsolón már gondolom nem.. valszeg elfáradt.. ennyit bírt.
De ha belegondolsz.. legyen a pár év csak egy pár. azaz 2 év, az 24 hónap.
Épp ez a hsz fölött van egy új egér ára, illetve vélemény.
Vegyük azt.. 5400 ft. ha csak 2 évet is bír ki az is.. havi 225Ft odba kerül..
Max egy sajtburival kevesebbet eszel havonta a mekiben.. ennyit sztem megér.
Más márkával nincs tapasztalatom, sőt komolyabb egerem is csak ez az XL-750F van-volt, de gondolom a többi is megadja egy idő után magát.
De ez csak az én agymenésem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest