Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
morcosharcos
őstag
válasz AxBattler #15 üzenetére
Pontosan ezért nem cserélem le erre az új 3050-re még ilyen 1-2 év múlva sem a jó öreg 1660 TI-t (undervoltttal furmarkban 90w alatt van a fogyasztása, megnyertem vele a szilíciumlottót) DLSS ide vagy oda. Egyrészt az intel meg az AMD upscalingjét tudom használni simán, másrészt nyers teljesítményben pofánveri ezt a kártyát, alig magasabb fogyasztással.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
nagyúr
Nincs ezzel a kártyával óriási gond szerintem, ezt a kategóriát nem elsősorban FPS / FT-ban kell mérni. A fogyasztása kicsit magas a teljesítményéhez képest, de végül is ez csak egy generációval van előrébb, mint az 1650, és úgy a 30%-os javulás elmegy. Feature-ben meg tud mindent - én DLSS-t fullHD felbontásban nem használnék, de ami fullHD-ben elmegy rendes sebességgel, azzal DLSS-sel WQHD-ben is elboldogul kb.
Viszont az Ada architektúrán ki lehetne hozni ezzel a fogyasztással az RX 6600 teljesítményét - az jóval tetszetősebb lenne
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tűnik ez olyan rossznak, csak meg kell várni, míg lejjebb megy az ára.
Csakúgy, mint a B650-es Mini-ITX lapoké...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tranceplanet
addikt
+1 Szerintem erre is van igény.
Nekem például egy WS Xeon proci mellé kellett egy VGA, mivel nincs benne IGP. Tápcsati nélküli nagyon ótvar régi Quadro volt benne, azt kukáztam. Új Quadro drága lenne most, kapott egy szintén tápcsati nélküli Sapphire RX 6400 kártyát. Szóval én üdvözlöm a belépő kártyákat, jöhetnek. Szerintem a HTPC közösség is örül neki, bár oda vannak APU-k is. Nem mellesleg a munkagépen toltam hétvégén kikapcsolódásképpen egy kis Left 4 Dead játékot. 4K videókat is szoktam rajta nézni. Gondolkodtam Intel ARC kártyán is, de még kell csiszolni őket, mert fogyasztásban nem remekelnek annyira szerintem." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen. Meg valami igényesebb hűtéssel szerelt motyó is jöhetne (itt egyelőre a Palit KalmX a nyerő).
Egy jóféle, apróról korrekt áron kifogott, 6 GB-os RTX 3050 és egy Ryzen 5 7600X (+normális Mini-ITX lap + 32 GB G.Skill valami) egy újabb 5 évre letudná a csecse gép témakört.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest