- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Synthwave #26 üzenetére
Ugyan ez. Rendszerezve rakom el a dolgaimat. Ha nem is tudom pontosan, hogy hol van, de az irány meg van és onnantól max. 1 perc, de úgy, hogy megnyitogatom az állományokat, hogy pontosan melyiket keresem.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz E.Kaufmann #21 üzenetére
Desktopon a dedikált gyorsítónak nincs nagy jelentősége, mert egy DGPU (vagy IGP) is simán megoldja, csak némileg magasabb fogyasztással.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz cinemazealot #13 üzenetére
Én majdnem 11 évig dolgoztam egy X58-as gépen (első generációs Core i HEDT). A program, amivel dolgozok, nagyon memóriaintenzív és a 3 csatornás 1600 CL6-ot érzésre először egy 3600X tudta megközelíteni 3000-es ramokkal. Na, ezért lett nekem 3600 CL 16. Még ez sem tökéletes, de majdnem. A DDR5-től viszont tartanék a gyenge időzítések miatt. Szóval én is úgy vagyok, hogy nem cserélek, ha nem ad érdemben többet az új, vagy nem vagyok rákényszerülve.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz E.Kaufmann #5 üzenetére
"Driver frissítések is csak ímmel-ámmal"
A DGPU-kra ez talán igaz, de az APU-kat az összes megjelenő driver támogatja. Szoktam is szitkozódni, hogy állandóan izélget a frissítéssel, miközben én max. évente kétszer rakok fel újat.
A többi részével viszont egyetértek.A koncepció amúgy érdekes, de nagyobb bizalmam lenne, ha legalább opcionálisan lehetne ventit rakni rá. Az én procim a Macho rev. C alatt max. terhelésen fel tud szaladni 70°C fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BTC B250 12PCIe + CPU + 8GB RAM
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060 / 256GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- Gamer PC , R5 5500 , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Xeon 2650 V3 10/20szál 2x16GB 2133mhz DDR4 256GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest