Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ezért kár volt új topikot nyitni. A hangkártya problémák topik pl megfelelt volna.
Ha azt akarod, hogy mind a 6 hangfal szóljon akkor mind a 3 kábelt be kell dugnod majd megmondani a drivernek, hogy 5.1 van rákötve a kártyára.
Egyébként nem tudom milyen indíttatásból vettél ilyen kártyát, de ennél az alaplapik többsége is jobb.
-
pcgejza
csendes tag
Hello. Vettem Egy cMedia CMI8738/C3DX hangkártyát és mellé 5.1 hangrendszert és nemtudom jól bekötni... a hangrendszer az tökéletesen működött a boltba, de hazahoztam , feltelepitettema hangkártyát, hozzácsatlakoztattam a zöld bedugóhoz a hangkártyán a hangszórót és akárhogy dugdosom csak 2 hangfal szól. de a hangszóró 5.1 bemenet részén van oldalanként 3-3 bedugó... és kábel is van hozzá, de hová csatlakoztassama hangártyába ? van még a fekete kimenet, azt meg nem tudom bekapcsolni. Esetleg nem jo a drivere, vagy van valmilyen program amivel be tudnám állitani ?
Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest