Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ezért kár volt új topikot nyitni. A hangkártya problémák topik pl megfelelt volna.
Ha azt akarod, hogy mind a 6 hangfal szóljon akkor mind a 3 kábelt be kell dugnod majd megmondani a drivernek, hogy 5.1 van rákötve a kártyára.
Egyébként nem tudom milyen indíttatásból vettél ilyen kártyát, de ennél az alaplapik többsége is jobb.
-
pcgejza
csendes tag
Hello. Vettem Egy cMedia CMI8738/C3DX hangkártyát és mellé 5.1 hangrendszert és nemtudom jól bekötni... a hangrendszer az tökéletesen működött a boltba, de hazahoztam , feltelepitettema hangkártyát, hozzácsatlakoztattam a zöld bedugóhoz a hangkártyán a hangszórót és akárhogy dugdosom csak 2 hangfal szól. de a hangszóró 5.1 bemenet részén van oldalanként 3-3 bedugó... és kábel is van hozzá, de hová csatlakoztassama hangártyába ? van még a fekete kimenet, azt meg nem tudom bekapcsolni. Esetleg nem jo a drivere, vagy van valmilyen program amivel be tudnám állitani ?
Aktív témák
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest