Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Aktív témák
-
danzi
tag
Nem lehet, hogy a speakerbe behallatszik valami mas elektormos zaj? es azert zug?
-
Sunzi
aktív tag
<OFF>
igen, látjuk, hogy szeretnél már 'lelkes újonc' lenni, bár nem mintha, ez bármit számítani, de azért próbáljunk egy kicsit tartalmasabb hozzászólásokat kerekíteni, vagy olyat keresni, amihez tényleg hozzá tudunk szólni :)
</OFF>
Ez előző miatt szorri vagyok, elbénáztam...
Hangszóró: rögtön bekapcsolás után kezd zúgni, mihez hasonlít, monoton egyszólam, vagy más?
Üdv:
S.
(Az előző üzeneted töröltem - Som@) -
Fr4G
aktív tag
Tamogatja a 8x agp-t, ahogy mar irtam. A zugast pedig a speakert okozta, de lehuztam. Szerintetek jelent valami rosszat, ha zug?
-
Pancs-R
tag
HA ilyen kártyája van, akkor elképzelhető hogy 4x es deszkája lenne?? :(
-
Fr4G
aktív tag
Hat a ''rendszerhuto ventiket'' nem kellett csavarozni, a hazban van egy ilyen ''agy'' amibe csak bele kell pattintani. Megmozgattam minden kabelt, de sajnos hang maradt:(. Eddig sem volt egy halk a gep (2db Smart Fan II ), de meg ez a zorej is... lassan egy mukodo traktorral is versenyezhetnek.
-
Fr4G
aktív tag
Feltettem a drivereket, mar mukodik! Koszonom a segitseget! A vinyokat ( merthogy van benne egy ata 133as is) megcsereltem, igy mar nem zug, most viszont valahonnan az alaplaprol jon valami borzalmas hang. Mintha winchester lenne, de kiprobaltam, hogy lehuzom az osszes winyot, floppyt, optikai meghajtot es a ventillatorokat is, de ugyanugy zug. Szerintetek mi lehet?
-
Fr4G
aktív tag
Igen, ereztem, hogy ez lemaradt, szoval GA-8KNXP alaplapom van (875P), ami tamogatja a 8x agpt.
-
Fr4G
aktív tag
Szoval itt van egy BBA ATi Radeon 9800 XT (najo, par ev gyujtogetes:) ) es mikorra nagy-nehezen feltuszkoltam ra a drivereket ( 3.9 catalyst ), akkor vettem eszre, hogy a SMARTGART(tm) szerint csak 4x AGPn fut. Raadasul a Fast-Write is ki van kapcsolva. Megprobaltam 8xosra tenni es bekapcsolni a fast-writeot, de hiaba mert visszaallitja. Megneztem sisoft sandra pl. azt irja ki, hogy nincs 3ds hardveres gyorsitasa a vkartyanak es, hogy csereljem le. :F ? Jah es a WD360GD satas vinyom van, amire feltettem az xpt, de miutan bekapcsoltam a smartot (sandra sirt, hogy ki van nyomva), elkezdett szaggatottan ''ciripelni''.
Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB videókártya
- GAINWARD RTX 5070 Python III 12GB ~ 12 hónap garancia
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest