- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
egy kedvenc termék csomagolásán ez áll:
AMD AthlonXP -> Designed for windows XP :C:C:C -
zoral_
tag
xp gyorsabb stb, de nezz utana millio ficsör van amiben jobb az xp...max annyi szolhat w98mellett h kevesebb helyet foglal, es van par progy ami nem fut xp-n (pl nekem nfs porsche unleashed nem ment)
-
Pipó
őstag
Megoldódott! Érdekes módon. Felraktam a 44.03-as drivert az 53.04-es eltávolítása után (azzal nem ment). Ezután rátettem a 53.04-est és láss csodát. Nem szerette egyből az 53.04est, van ilyen..? Pedig vagy háromszor újratelepítettem a win install után.
A Win 98 semmivel sem kevesebb, mint az xp. Mi az ami miatt rosszabb? Van xp professionalom is de nem raknám fel a gépemre. Miért? Csak.
Üdv, Pipó -
Pipó
őstag
Elfelejtettem: a táp 400 w-os codegen, 2 hónapos, a kártya miatt vettem.
-
Pipó
őstag
Sziasztok!
A gépem vacakol, nem tudom mi lehet a baja. Ha valaki tud segíteni kérem írjon.
Szóval: Úgy egy hete fejeztem be a XIII. c. játékot, majd uninstall. A gondok ezután következtek, mivel a fenti tesztprogram betölt, de mikor indulni kellene a repcsiknek csak fekete kép és teljes fagyás (98se).Gondoltam nem baj, biztos a drájver. Uninstall, majd install, semmi változás. Direct x 9.0b újra install, semmi változás. Ekkorra már a 3 dmark 2000 is állandóan kilépett kb 1 perc után, de az nem fagyasztotta ki a rendszert. Na mondom windows format c. Újratelepítem semmi változás. A videókártyát is kivettem, nézegettem, szemmel semmi gondot nem látok. Fekete képernyő betöltés után. Annyi a különbség, hogy a 2000 gond nélkül lefut. Far Cry elég nehezen fut, pedig az autoconfig után is visszavettem még ezt-azt.
A konfig: Abit kx7, 2200+,512Mb ram, Inno 5900xt.
Segítsen, akinek van tippje, mert egy hete megesz már a fene. Kösz
Üdv, Pipó
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest