-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam520
tag
válasz bobalazs #10889 üzenetére
Az összehasonlítás lényege a mem sebesség!
Nekem több, pedig gyakorlatilag az Ő ((#10878) KaraDani) redszere sokkal jobban van húzva!Mellesleg ezt én is tapasztaltam mikor tuningoltam a gépemet.
Összegezve, ha tuningolok lassabb a memóriám, és én még processzor értékekbe is kevesebbet mértem.
[ Szerkesztve ]
Dr.Adam520
-
adam520
tag
"Megoldás":
Q: I have purchased the Advanced Edition, but I get a "IDirect3DDevice9: Clearfailed:Invalid call" error message when I try to run the Filter & AA Tool. What is wrong?
A: This is a known issue in 3DMark06 Build 1.1.0 (both Windows XP and Windows Vista) and will be fixed in a later patch. Unfortunately there is no work-around for it.
[ Szerkesztve ]
Dr.Adam520
-
adam520
tag
Kártya 4850-es! Mindegy milyen Catalyst van fenn.
3DMark06 elindítom ráklikkelek alúl a Filtering & AA... > Run
Hibaüzenet:
IDirect3DDevice9:: Clear Failed: Invalid call (DRDERR_INVALIDCALL)Valakinek ismerős?
[ Szerkesztve ]
Dr.Adam520
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest