Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
elég komoly vonalon tapogatóztok.. de ha jutottatok valamire dobhatnátok ide is majd róla infót

-
Vico87
tag
Talán pont ez kéne: http://www.realtimesoft.com/ultramon/addons.asp
Az UltraMon site-ján az Add-ons oldalon az első elem, a MirrorMon. Nem próbáltam ki, de a leírás alapján pont ez kell. -
Gyurej
csendes tag
Nem kifejezetten drága. Egy ilyen szerkezethez kb. 2000Ft (persze méretfüggő). Üvegesnél nézd meg.
A polárszűrő fólia nem tudom hol vásárolható ívben. Talán az optika vonalon indulnék el. Írd meg, ha találtál. Polarizációs szemüveget készen is kaphatsz (pl.netről rendelhető)
[link]Jól hangzik ez a script-ügy, de nekem magas.
Bár jobb lenne egy kifejezetten a monitor tükrözésére szolgáló program, olyant találtam, ami a beolvasott képeket vagy filmeket tükrözi.
Egyelőre beérem ezzel :-( -
Vico87
tag
Mibe kerül ilyen üveg? Gondolom nem olcsó. Polárszűrő "fóliát" lehet kapni valahol (csak mert éppen nincs egy szétszedésre érett monitorom
) ?A scriptelhetőség arra jó, hogy vezéreld kis "programocskával" az UltraMon működését. Sok program scriptelhető. Azért vetettem fel, mert gyakran olyan opciók is állíthatók a scripten keresztül, amelyek nincsenek kirakva a GUI-ra, így esetleg tudja tükrözni megfelelően az egyik monitort.
-
Gyurej
csendes tag
-
Gyurej
csendes tag
Ez a típus alapvetően két monitorból áll, köztük egy féligáteresztő tükör. A képet polárszűrő lencséjű szemüveg választja újra szét a két szem számára.
Az egyik monitort tehát tükrözni kell. Az egyszerűség kedvéért jobb már eleve tükörképet tükrözni, akkor a végeredmény állása már helyes lesz.A kérdésem: hogy szoftveresen meg lehet-e tenni ezt? (Hangsúlyozom flip miror-ról van szó, a képernyő már ki van terjesztve!) Tehát kiterjesztett képernyő esetén a 2. monitor képe tükrözve jelenjen meg.
(Az UltraMon program maximum arra képes, hogy az 1. monitor képét tükrözve jelenítse meg a 2. monitoron.)ATI Radeon 5570 Saphire videokártyám van (http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2010/605/sapphire-hd-5570-all.jpg)
A megjelenítő felépítése:
http://www.inition.co.uk/inition/dispatcher.php?action=get&model=products&URL_=product_stereovis_planar_sd1710&SubCatID_=3&tab=blurbTovábbi szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ?