- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Kérdeznék tőled, ha nem gond.
Ezt a " SSIF mappából" dolgot hogyan kell csinálni? A 3D BD50 iso-nál csináltad?
Szerintem rendes 3d kapsz, ha a 1.4-es hdmi hdmi kábellel kötötted össze. Én is ezt próbáltam, de a videokártyám nem támogatja az 1.4-es bementett, így nem sikerült.
-
pinkcc
tag
-
pinkcc
tag
Kipróbáltam, hogy a képernyőt 24hz-re raktam, de így a film amit néztem, elkezdett fagyni... Ha visszarakom 60hz-re akkor nincs ilyen... Esetleg a videó kártyánál van a gond, vagy valami más lehet a gond?
-
pinkcc
tag
Ismét kérdéssel állnék elétek.
Ahogy összekötöm a laptopot a 3d tv-vel, a képfrissítést milyenre állítsam?
Ahogy jobb klik és megyek a felbontáshoz, majd a speciális beállításnál a monitornál, ott maxra raktam 60hz-re. Most ez kell a filmeknél is? Mert pl a laptopnál mást most nem is tudnék választani, de a amikor tv-re kötöm a laptopot, akkor viszont igen.
-
pinkcc
tag
Samsung 3d tv van.
És a laptopon mint írtam csak 1.3 bemenetű hdmi van. Azt gondoltam hátha van ilyen átalakító, de lehet hülyeséget írtam. -
pinkcc
tag
Sziasztok.
Ismét lenne egy kérdésem. A laptopom 1.3 hdmi-vel rendelkezik, így a 3d tv-hez nem jó, de ehhez nincs valamilyen átalakító, hogy pl: a laptopról, így a 3d tv-vel rendesen összetudom kötni, és így a 3d blu-ray filmeket letudom játszani laptopról?Ha nincs erre lehetőség, akkor bocs.
-
pinkcc
tag
Nekem is átváltott automatikusan, de a tv-n ilyenkor mit kell csinálni, ha bekapcsolom a szemöveget, akkor már meg is van a dolog?
-
pinkcc
tag
Ez a téma engemet is érdekelne, hogy az igazi 3d filmet hogyan játsszam le a laptopom. A tv-vel hdmi-hdmi kábellel van összekötve. Ahogy olvastam itt vissza, a powerdvd kell.
-
pinkcc
tag
Letöltöttem egy videót és így már éreztem azt a 3d-t.
A gondom elmúlt. A laptopotnál mikor összekötöm a tv-vel, akkor a control centerben be kellett állítanom a kép méretett, mert ha nem akkor a start menü kimegy a képből. De amikor 3dbe kapcsolom akkor meg vissza kell rakni alapértelmezetté mert akkor szétcsúszik a kép. Ez volt a gond a filmeknél nálam.
-
pinkcc
tag
Nagy gondban lennék.
A samsung ue40h6200 3d tv-hez vettem samsung ssg-p51002 2db-bos 3d szemüveget.A lejátszást laptopról csinálom, a letöltött filmek pedig sbs formátumban töltöttem le.
Eddig két filmet néztem meg, a karib tenger kalózai 4-et és a bosszúállókat, mind a két filmnél szellemképes volt az egész, és a képernyő két oldalán egy-egy halvány feketés csík volt.Nem néztem még ezelőtt 3d-s filmet sehol, így tök amatőr vagyok ehhez. Bevallom azt hittem, hogy az ilyen filmeknél olyan, mintha kiugrana a képernyő, erre csak a hegyes tárgyak, meg ilyen üvegcserepeknél veszem észre, hogy kijön a képernyőből.
Ez lenne a 3d? Vagy a tv-m a hibás? Vagy ha vennék egy eredeti 3d bluray filmet, akkor megkapnám az áhított élményt? Egyébként ps4-el játszanám le az eredeti 3d-s filmet.
-
pinkcc
tag
Segítségre lenne szükségem. Frissen vettem egy samsung ue40h6200 3d tv-t, majd megvettem hozzá a szükséges szemüveget is. Meg vettem a laptophoz hdmi-hdmi 1.4-es kábelt.
A kérdésem az lenne, hogy milyen lejásztó kell ahhoz, hogy a legjobb élményt elérjem, amikor a 3d tv-t és a laptopot összekötöm a hdmi kábellel?
A laptopom ez lenne: ASUS K52JB-SX120D
A laptopom megbirkózik a 3d-vel? Vagy túl sok neki?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest