- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Én i akarok ilyet venni, csak amit kinéztem annak szerintem nem ér el a vga zsinórja a ps2 portoktól egészen a karimig. Ő lenne az [link]
Véleményt kérek -
C00L
csendes tag
hali!
Csak egyetlen egy hátrányuk van! A sok zsineg. -
L3zl13
nagyúr
Hülyeség. Céges környezetben milliós szervereknél is ilyeket használnak.
Egy konkrét tipus lehet gagyi, vagy akár veszélyes is, de alapból a CPU vagy KVM switchek nem veszélyesek.
Nekem egy Belkinem van. Gép installálásra használom általában.
Néha kicsit problémázik. Valamelyik alaplap/gép hajlamos nem felismerni, ha nem úgy bootolok be vele, hogy az az aktív port. Vagy főleg win install közben hajlamos beragadni a port, és csak úgy tudok átkapcsolni, ha lehúzom a beragadt gépről.
Gond lehet még a VGA felbontás és frissítés. Mert nem asszem a KVM-ek nem mindig támogatják a nagyon magas felbontásokat, és frekiket... -
maniac
senior tag
Ezek nem olyanok, h radugsz tobb gepet, es csak 1 monitort, 1 billt, meg 1 egeret kell radugni pluszban? Mert akkor van itt is ilyen a cegnel
. Eddig nem tett tonkre semmit, s jo dolog
. Mondjuk itt KVM switchek vannak. Udv, ManiaC
Ja igen, idegesito dolog, de pl ha resetelsz, v kikapcsolod par mp-re a gepet, akkor automatikusan atugrik arra a gepre a switch ahonnan kap videojelet. Szoval ez idegesito benne. Udv, ManiaC
-
Csabi84
csendes tag
Sziasztok érkelne olyan emberek tapsztala akik használnak cpu switch-t, hallottam különbözö dolgokat róla, és mielőtt én is beruházok egyre szeretnék jobban belemélyedni a témába. Hallottam olyan dolgokat, hogy tönkreteszi a videokárty át vagy esetleg az alaplapo, mert átkapcsoláskor rövidre zárhat vamait, menet közbe át lehet-e vele kapcsolni?? Tudom gyerekes kérdések de az alapoktól kell kezdeni
Kinéztem magamnak egy tipust:
Gembird CAS-241 2 portos automata CPU switch,
ha valakinek van nagyon örülnék ha irna róla véleményt!!
Előre is köszi minden hozzászólást
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest