Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ebben a topikban tedd fel a kérdésedet.
Ezt a topikot pedig lezártam.
-
oxygene
csendes tag
Szép jó estét kívánok nektek!
Nekem még mondhatni teljesen új ez a terület ez életem első fórumozása.
Tőlem telhetően a lehető legpontosabban próbálok meg fogalmazni, de ha valami batárság felmerülni nyugodtan dorgáljatok meg.Abban kérném a segítségeteket hogy van egy hp elitebook 8460p típusú laptopom és sajnos csak 1 vga csatlakozó van rajta és 2 monitorral szeretném használni.
Ez a laptop integrált vga-val rendelkezik. Miszerint : Hd graphics 3000.
Nem tudom megoldható-e és ha igen akkor hogyan? Egy NEC EA241WM monitort szeretnék hozzá még csatlakoztatni a már meglévő mellé.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dying Light 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest