- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Aktív témák
- 

TRitON aktív tag Nem sok különbség van a kettő között egyébként 
- 

busman veterán Akkor zárom! 
- 

busman veterán Nekem ez eddig jól bevált 
- 

TRitON aktív tag Mikor tavaj nyáron vettem a gépemet, rám akartak tukmálni egy Termáltéket, de 7000 pénz volt, ugyhogy az amúgy 4800 Forintba kerülő (és a Volcanoknál jobb) Coolink mellett döntöttem inkább... 
- 

winamp tag vízhűzés :)) 
- 

busman veterán Ja, az Volcano 11 
- 

TRitON aktív tag Havernak is Thermaltake-je van, de az nem Volcano, hanem valami turbinás gecc...Na az nem jó. Rendesen megezüstöztem, ráraktam a procira, és 4600-as fordulaton 56 fokos a processzormag, ami nálam az U2VS-sel 47 fok (3200+). Ezér montam, hogy cseréld le. A Volcanonak lehet, hogy istentelen a hangja, de az télleg jó hűtő. Gondolom ilyen batár borda, meg narancssárga venti... 
- 

busman veterán Nekem bevált a Volcano,tudom sokan nem szeretik mert hangos 
 Nálam 2600/fordulaton nincs hangja a proci meg 36 ,úgyhogy marad
 [Szerkesztve]
- 

TRitON aktív tag ha rám hallgacc, veszel a Thermaltake helyett másik hűtőt... 
- 

TRitON aktív tag Sok-sok ember olvashatta már az AMD 1700+ nem szokványos darab topicban a rekordunkat - Coolink Cool U2VS léghüttéssel 1466MHz->2420MHz, szóval azért nem 2100MHz-nél van a végük, mert a 2600+os is 2166MHz-es, ha jól tudom... 
- 

busman veterán Szerintem a hűtésnek bírnia kell,a húzást 
- 

busman veterán Nekem egy Thermaltake Volcano 11 van rajta 1500- as fordulaton 36-38 fokon tartja 
 Igaz a házhűtésem is nagyon jó,a hátulról beszívott hideg levegőt rávezettem a procira.
 [Szerkesztve]
- 

jocov csendes tag sziasztok! 
 nekem egy 2200+ tb van kt3 ultra lapban most atomstabil 13.5x166/ 1.7v-on, az az 2255Mhz ez megfelel 2800-nak. egy aerokol ht 101-es hőcsöves réz hütő tartja 42-48 fokon. Próbáltam feljebb vinni az 2323 még stabil volt utána fagyogatott. A hütő kiváló és nagyon csendes mindenkinek ajállom.
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

busman veterán 11,5x200 
- 

pyrannha senior tag A szorzót és az fsb-t mennyire állítottad? 
- 

busman veterán Most 2250 en megy stabilan,ez a vége? 
- 

viharhozo addikt válasz  _Volkovy_

üzenetére _Volkovy_

üzenetéreA hulye lock tesz be neki, ha elore tudom, nem cserelem le a locktalan 2200+-ot. 11.5*200nak jobban orulnek, es menne is annyit, csak hat pechem volt. Ugyanabbol a szeriabol az egyik lockos, a masik nem, ki erti ezt? 
 Kraft lenne benne, sztem 1.85-1.9V-on menne 15*170et, csak az nalam mar nyilt langon torteno sutogetesnek felel meg. :)
- 

busman veterán Ez mind szép és jó,de biosban húzzam ,vagy van hozzá valami progi? 
- 

busman veterán Thorton magos :) 
- 

busman veterán Mi a különbség? 
- 

_Volkovy_ nagyúr Szerezd meg az Aida32 progit,ez kiírja a magot. 
- 

busman veterán Talán TBredB . 
- 

busman veterán A lapom ASUS a7v600. a proci passz. 
 [Szerkesztve]
- 

busman veterán Sziasztok! Egy 2400+ van a gépmben ezt szeretném kicsit húzni,de nem tudom hogyan álljak neki 
 Kellene pár jó ötlet.Előre is köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő