Hirdetés
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Sokkal kevésbé elegáns megoldás, mint amit te akarsz, viszont egyszerűbb, és tuti nem cseszi el a drivereket, és garantáltan működik: ha van integrált hang az alaplapodon, akkor bekapcsolod, és a másik Winampnál beállítod, hogy azt használja; ha pedig nincs integrált hang, akkor veszel használtan vmi olcsó (1-2e Ft) hangkártyát, és azzal csinálod meg ugyanezt.
-
eziskamu
addikt
Felmentem már a winamp weboldalára is de nem találtam semmit. De ha lennne valami más lejáttszó progi, ami tudja, az se lenne rossz.
-
TheVeryGuest
senior tag
Hát, akkor talán valami olyan .mp3-lejátszó kellene, ami elindul töbpéldányban és van hozzá front-rear fader csúszka. Mondjuk valami winamp plugin, ha van ilyen.
-
eziskamu
addikt
Na tényleg az is jó lenne, ha a másik ezzel foglalkozó témát belinkelné valaki, mert a kersővel nem találtam semmit.
-
eziskamu
addikt
Pl. 2 fejhallgatóhoz, vagy fejhallgató + hangfal pároshoz, zeneszámok vállogatásához, vagy csak azért, mert a kistesóm mást hallgatna.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ja, a vége nem ''.'', hanem ''?''.
-
TheVeryGuest
senior tag
Az mér' nem jó, ha mind a két hang szól elől is és hátul is.
-
eziskamu
addikt
Nekem az is megfelelne ha valaki tudna olyan megoldást, amivel 2 winampot tudnék használni.
-
eziskamu
addikt
Köszi a hozzászólást, de nincs valami olyan megoldás amivel a gyári meghajtóprogramokkal is meg tudom ezt csinálni?
-
eziskamu
addikt
Dobjatok már meg lécci valami olyan linkkel, hogyan lehet az sb live első és hátsó kimenetein különböző hangot kicsikarni, mintha két hangkártya lenne, mert úgy emlékszem, mint hogyha régebben valaki csinált volna már ilyet. Thanx
Aktív témák
- Battlefield 6
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Highguard
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest