Hirdetés
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Sokkal kevésbé elegáns megoldás, mint amit te akarsz, viszont egyszerűbb, és tuti nem cseszi el a drivereket, és garantáltan működik: ha van integrált hang az alaplapodon, akkor bekapcsolod, és a másik Winampnál beállítod, hogy azt használja; ha pedig nincs integrált hang, akkor veszel használtan vmi olcsó (1-2e Ft) hangkártyát, és azzal csinálod meg ugyanezt.
-
eziskamu
addikt
Felmentem már a winamp weboldalára is de nem találtam semmit. De ha lennne valami más lejáttszó progi, ami tudja, az se lenne rossz.
-
TheVeryGuest
senior tag
Hát, akkor talán valami olyan .mp3-lejátszó kellene, ami elindul töbpéldányban és van hozzá front-rear fader csúszka. Mondjuk valami winamp plugin, ha van ilyen.
-
eziskamu
addikt
Na tényleg az is jó lenne, ha a másik ezzel foglalkozó témát belinkelné valaki, mert a kersővel nem találtam semmit.
-
eziskamu
addikt
Pl. 2 fejhallgatóhoz, vagy fejhallgató + hangfal pároshoz, zeneszámok vállogatásához, vagy csak azért, mert a kistesóm mást hallgatna.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ja, a vége nem ''.'', hanem ''?''.
-
TheVeryGuest
senior tag
Az mér' nem jó, ha mind a két hang szól elől is és hátul is.
-
eziskamu
addikt
Nekem az is megfelelne ha valaki tudna olyan megoldást, amivel 2 winampot tudnék használni.
-
eziskamu
addikt
Köszi a hozzászólást, de nincs valami olyan megoldás amivel a gyári meghajtóprogramokkal is meg tudom ezt csinálni?
-
eziskamu
addikt
Dobjatok már meg lécci valami olyan linkkel, hogyan lehet az sb live első és hátsó kimenetein különböző hangot kicsikarni, mintha két hangkártya lenne, mert úgy emlékszem, mint hogyha régebben valaki csinált volna már ilyet. Thanx
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest