Hirdetés

Aktív témák

  • ZEN1TH

    őstag

    válasz zolinter #44014 üzenetére

    Véleményem szerint a sorrend a következő: V20, G30, ST30, D550

    Az ST30 nekem külsőre kifejezetten bejön, számomra szebb mint a G30 de ez szubjektív ugyebár. Csak akkor ajánlom ha kell a 3D, de azzal is számolj, hogy nem jár hozzá szemüveg. Szerintem jó képe van, jobb mint a tavalyi GT20-é. ISFCCC-vel nem rendelkezik, tehát a beállítási lehetőségek korlátozottak. Gammát, fehéregyensúlyt stb. nem tudsz állítani rajta, és THX-el sem rendelkezik. Erős fényviszonyok között jobb feketét produkál ugyan mint a G30, igaz csak hajszálnyival.

    A G30 ugyanakkor jól beállítható, van THX és ISFCCC. A képe szerintem jobb mint az ST30-é, igaz nem tudja a 3D-t. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen. Ha én most TV-t vennék biztosan az 50G30-at választanám. Voltak panaszok az idei panáknál az úgynevezett brightness shiftingre, mely THX üzemmódban nem jelentkezik, sőt elvileg egy újabb frissítéssel teljesen megszüntethető, így ez sem jelent problémát.

    A V20 ugyebár tavalyi modell, mely képe túlmutat a G30-on. Igaz ott elvileg van FloatingBlack. Ha jó áron jutsz hozzá, mondjuk 260k körül, akkor őt is ajánlanám 50-es méretben.

    A D550 korrekt készülék, habár képminőségben jócskán elmarad az említett modellektől. Erősen tükröződik is, ugyanis nem rendelkezik semmilyen szűrővel, bár ez valakinek előny is lehet, lásd janos666 beszámolóit. Feketeszintben sem nyújt annyit mint az említett panasonicok, igaz van benne 3D, korrekt médialejátszó illetve tartozék szemüvegekkel is elérehető. Ha jó áron szeretnél 3D-s modellt akkor ajánlanám.

    https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/

Aktív témák